Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Siz olsanız hangisini alırsınız ?

%90 oyun amaçlı kullanacağım, bu civarda varsa önereceğiniz bilgisayar onları da değerlendiririm. https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-14-nesil-core-i9-14900hx-rtx5070ti-12gb-32gb-1tb-ssd-16inc-w11.html...
  2. G

Maksimum 100k civarı laptop önerisi

Merhaba, 15 -16 sene casper nirnava 15.6 - corei7 - 8gb ram - nvıdıa geforce gt 420m (2 gb) kullandım, bilgisayar hala günlük işlerde tıkır tıkır çalışıyor ama video düzenleyici programlarda ,borsa ile ilgili programlarda ve yeni nesil oyunlarda artık yetmiyor. Bu yüzden yine uzun soluklu...
  3. G

Mevcut Laptopu Yükseltmek mi ? Yeni Laptop Almak mı ?

Yaptığım araştırma sonucu mevcut bilgisayarımda ram yükseltmesi yapamıyormuşum, bu yüzden yeni bilgisayar alacağım. Konu kapanmıştır. 1760199782 Yaptığım araştırma sonucu mevcut bilgisayarımda ram yükseltmesi yapamıyormuşum, bu yüzden yeni bilgisayar alacağım. Konu kapanmıştır.
  4. G

Niyetim yine uzun süre kullanabileceğim bir bilgisayar almak bu yüzden 20-30-40k civarında bir bilgisayar alıp 3-4 sene sonra yenileyeceğime 100k civarı sağlam bir ürün alıp en az 10-15 sene aralığında kullanmak. Söylediğiniz seriyi not aldım mutlaka inceleyeceğim, ilginiz için teşekkürler.
  5. G

Evet yazdığım oyunları tıkır tıkır oynuyordum, ama artık özellikle video programını çalıştırdığımda çok fazla ısınma ve tahammül edilmeyecek derecede fan sesi oluyor. Öneriniz için teşekkür ederim fakat İpad airi okul için oğluma aldım oradan biliyorum hiç benim tarzım değil, ben biraz eski usul...
  6. G

Bilgisayarda günlük olarak borsa veri programları ve video kesip birleştirme programı kullanıyorum ara sırada gta5,fsx,age of,call of duty tarzı oyunlar oynuyorum. İşin aslı 14 senedir bu bilgisayar beni hiç yarı yolda bırakma galiba bundan dolayı biraz duygusal davranıp yükseltme düşüncesine...
  7. G

Bilgi için teşekkür ederim. Kasım indirimleri hiç aklıma gelmemişti, Kasım ayına da bir şey kalmadı zaten.
  8. G

Merhaba, Şu an hala 2011 yılında aldığım Casper Nirvana 15.6 bilgisayarı kullanıyorum. Günlük işlerim için kullandığımda bir sıkıntı yaşamıyorum fakat bir video kesip birleştirmek için program açtığımda veya bir kaç program aynı anda açtığımda bilgisayar aşırı derecede ısınıyor ve fan sesi...
Geri