Arama sonuçları: *

1. B

Pc' nin ısınma sorunu

Ona bakmadım yalnız dediğim gibi direkt yanıyo kasa, hafiften de yanık kokusu geliyo, kasayı konumlandırıcağım tek yer masanın 3 tarafı kapalı yeri oldu. (Sadece kasanın önü açık)
  2. B

Pc' nin ısınma sorunu

Genel bakım olarak kasayı bi ay önce temizledim, içindeki bütün tozları pislikleri aldım. Başka tavsiyen var mı ?
  3. B

Türk Telekom ev internet destek ekibi

Telefon kablosundan modeme bağlantı yapılabiliyo söylesem evin içinden (prizden) bağlarlar mı modeme ?
  4. B

Pc' nin ısınma sorunu

Peki termal macun sürdükten sonra düzelir mi genel olarak ?
  5. B

Türk Telekom ev internet destek ekibi

TT' un bendeki modemi fiber ayrıca taşınmadan dolayı internet nakli de yaptırdık. Salı günü TT müdürlüğüne gittiğimde (salı günü), "Bi gün sonra destek ekibi göndericez" denildi. Gelmediler, gelmiyorlar da. Bunun yanı sıra binada merkezi sistem yok internet kablosu için, elektrik panosundan...
  6. B

Pc' nin ısınma sorunu

Masaüstü bilgisayarımı yaklaşık bir buçuk yıl önce sıfır aldım bilgisayarım uzun zamandır çok ısınıyo, işlemcime de termal macun sürmedim geldiği haldeki termal macun yanmış olabilir mi yenisini sürmediğim için ? Ayrıca çok sıcak ve hafif yanık kokusu geliyo yaklaşık 1-2 saat açık kaldığında.
Geri