Arama sonuçları: *

1. F

Anakart sorunu sürücü sorunu

Harbiden bunaldım 1 haftadır yoksa artık bu model msi anakartı üreten adamları bulacağım artık 😆 yada dediğim gibi iade edip asusu alacağım ilk defa topluyorum sıfır bir bilgisayar msi anakart travma oldu ilk ve son
  2. F

Anakart sorunu sürücü sorunu

Aşağıdaki metni TeknoPat forumuna uygun, düzgün imla ve akıcı anlatımla senin için düzenledim: Arkadaşlar merhaba. Vatan’ın internet sitesinden sıfır bir bilgisayar topladım. Bilgisayardan pek anlamadığım için montaj konusunda bir arkadaşımı çağırdım. Montajı sorunsuz şekilde yaptı fakat...
  3. F

Hazır sistem önerisi

Hocam beğendiğim ürün çıkmadı ya dün sonra uyudum hemen biz bu sistem üzerinden gidelim yapacak bir şey yok 1080p oyunculuk için zaten 8 gb vram işimi görür zaten gibime geliyor aslında bir tanesini beğenmiştim de ekran kartı amd olması kafamı karıştırdı ya aslında iyidir ama bilmiyorum...
  4. F

Hazır sistem önerisi

Hocam çok teşekkürler iyi oldu biraz şanslıyım incehesabı da severim bazı sevdiğim güvendiğim yayıncılara sponsor oluyor oradan da biliyordum bakalım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim size bekliyorumm umarım güzel şeyler çıkar 🙏🏻🙏🏻
  5. F

Hazır sistem önerisi

Açık konuşayım bende çok isterdim 7600 li işlemci hocam ama aradaki fps farkı yok denecek kadar az 3 fps fark varmış ha belki tek çekirdek ve minik teknoloji farkı vardır ama 5060 ve 5060 ti arasında evet ikisi de 8 gb ram ama ciddi fps farkı var ve rustta oynayan bir adamım ciddi etki eder ve...
  6. F

Hazır sistem önerisi

İyi günler arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum game garaj güvenilir mi çünkü orada hazır bir sistem gördüm baya sağlam gibi görünüyor geldi https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/praxium-5a/ Bütçem 35-36 36 yı geçmem ama asla normalde toplarım tek tek ama sitelerden kafamı...
Geri