Arama sonuçları: *

1. esfikey

PC Sıfırladım yapmam gerekenler neler?

Windows güncellemelerini yap. Bütün güncellemeleri yaptıktan sonra aygıt yöneticisinden bak ünlem olan bişey var mı ona göre onu da indirirsin.
  2. esfikey

Eminevim fuzulev katılımevim gibi yerlerde araba nasıl alınıyor

3.5 milyon tl için 1.5m tl peşinat istendi kurasız yöntem için. 297500 tl ise katılım payı istendi. aylık taksitler 55 bin tl olacak şekilde 6 ay sonraya teslimat şeklinde sözleşme imzaladı bir tanıdığım. 3.5 milyondan fazla 1 kuruş ödemiyorsun katılım payı haricinde. Bankadan daha mantıklı...
  3. esfikey

Tv görüntü gitti daha gelmedi

Sanmıyorum. Ürünün tamiri en fazla 1.5 saat falan sürer eğer led değişimi ise. Bu ledler pahalı bir parça da değil tv fiyatına nazaran. Direkt tv yi değiştireceklerini düşünmüyorum tamir olur gibi geliyor.
  4. esfikey

Kas çalışıyor monitörde sinyal yok

Ram'leri çıkar tak yap.
  5. esfikey

Bilgisayar sıfırlama

Format atabilirsiniz ya da diski tamamen silip windows kurma işini satın alan kişiye bırakabilirsiniz.
  6. esfikey

Mchose a5 ultra. Yardım

Önerilerde görüp ben de aldım bu mouse'u. 2 ay sonra bozuldu. Benim şanssızlığım mıdır bilmiyorum. İade edip ücret iadesi aldım.
  7. esfikey

Tv görüntü gitti daha gelmedi

Görüntü yok ses varsa ledler sorun oluyor genelde. Led değişimi yapılır tahminimce
  8. esfikey

Ryzen 5500e 5050 taktım 500 wat patlarmı

Oyun açısından daha iyi fps değerlerine bakıldığında. Ama dediğim gibi ciddi bir fark yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
  9. esfikey

4060 oyun fps değerleri açısından bir tık daha önce. Ciddi bir fark yok bence.
  10. esfikey

4060 ile 5050 arasında 10 15w lık bir fark var. Sorun olmaz muhtemelen.
  11. esfikey

Sistemden gelen kaynağı belirsiz ses

Güç kutusundan geliyor yüksek ihtimalle.
  12. esfikey

Tiktok Pil Tüketimi Sorunu

Her mobil uygulama aynı şarj tüketimi harcamaz. Bunun için de testler çalışmalar yapılıyor. Android platformu ile ios platformu 2 ayrı platform. Dolayısıyla android telefonda 1 tüketiyor iosda da 1 tüketiyor diye bir şey yok. Her android telefonda bile aynı şarj tüketimi yapmaz. Bu söylediklerim...
  13. esfikey

Bleach filler ları atlayarak izledim bir şey kaybetmiş miyimdir ?

Filler bölümler boş hocam. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Filler bölümleri atlayabilirsiniz.
  14. esfikey

Telefon Açıldıktan Hemen Sonra Yeşil Şerit ve Ekran Kapanıyor – Yardım

Yüzde 90 ekran diyebilirim. Ekran değişirse sorun düzelecektir.
  15. esfikey

Askerlik tecil süresi bitti ama haziranda sınav var

Şuanda yoklama sürecinde muhtemelen. E-devletten teyit edin. Kalan yoklama günü içerisinde askerlik şubesine gidip tecil ettirecekseniz tecil ettirmenizi, askere gidecekseniz askere gitmenizi bildirmeniz gerekiyor diye biliyorum.
  16. esfikey

Asus mouse garanti süreci nasıl ilerliyor?

incehesap müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar muhtemelen. Mesai saatleri dışındadır şuan ama yarın mesai saatleri içerisinde arayabilirsin.
  17. esfikey

Ekranı kırık telefondan dosyaları alma

Sadece verileri almak istiyorsanız bir telefoncuyla konusun kabul ederse sadece verileri alın ama ekranı değiştirmek daha mantıklı olacaktır. En azından yedek telefon olarak kenarda kalır.
  18. esfikey

Gamebooster monitör alınır mı

3 senedir Gb-2709ff 27 1ms 165 hz monitör kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
  19. esfikey

Kapasitor nereden satın alabilirim?

Elektronikçilerde vardır. Kaliteli olanlar japon kapasitörleridir.
  20. esfikey

Yardım RJ45 Çakma Paradoksu

RJ45'in pin kısmı size baktığını düşünün. Sağdan sola doğru; kahverengi-kahverengi beyaz- yeşil- mavi beyaz- mavi- yeşil beyaz- turuncu- turuncu beyaz olsun. Sanırım sizin ucunuz delikli yani kablolar direkt karşıya geçiyor. Çaktıktan sonra kablo artığı olmasın uç kısmında. hepsi aynı şekil...
Geri