Arama sonuçları: *

1. ercancagil

Yardım Msi vector 18hx 5080 U9 275hx alınır mı?

Asus Rog Strix Scar 16 G635LW-RW141 Bu cihazada bakabilirsin.
  2. ercancagil

Acil laptop önerisi lazım

Yazılım geliştirme için herhangi bir versiyon M2 veya M4 Macbook Air alabilirsiniz 40 - 50 bin TL bandında, çok uzun şarj ömrü var ve her platformda uygulama geliştirme imkanınız olur. https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-macbook-air-m4-16-gb-256-gb-ssd-13-6-notebook-fiyati,967579676.html
  3. ercancagil

Grub rescue hatası nasil cozerim

çözebilmene sevindim
  4. ercancagil

Hangi linux dağıtımını önerirsiniz?

2 SSD olan cihazlarda bu şekilde tak çıkar yapmanız gerekmez :) yapılması gereken çok basit, ayrı bir EFI bölümü oluşturacaksınız kurmak istediğiniz SSD'ye her sistem kendi bootloader'ını kullanacak. Açılışta F9 (cihaza göre değişir) vs cihazınızın Boot bölününden kullanmak istediğiniz SSD'ye...
  5. ercancagil

Grub rescue hatası nasil cozerim

Sorun çok basit Windows üzerinden çözmek için Windows'un boot partitionunu mount ederek ordan linux ile ilgili boot klasörünü silmelisin, bunun için youtube üzerinden Windows boot bölümü nasıl bağlanır gibi videolara bakabilirsin, Daha basit bir method ise Fedora Linux gibi Live CD kullanarak...
  6. ercancagil

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

güzel olmuş halen geçmek isteyenler için 1760389249 güzel olmuş halen geçmek isteyenler için
  7. ercancagil

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

EU kullanıcılarına 1 yıl daha destek var diye okumuştum geçenlerde, Global'de durum ne bilmiyorum.
  8. ercancagil

Çözüldü✓ Yeni Ryzen sistem hakkında destek

Estağfurullah, ozaman anakart iyi ise fiyat benim bütçemi aşmıyor 14k gibi fiyat var şu an almalımıyım alternatif bulunabilirmi ne dersiniz ?
  9. ercancagil

dostum elimde sıfır Cooler Master NCORE 100 MAX Grey Edition mevcut elimdeki parçalara uygun olması önemli, bu anakart nasıl sizce GIGABYTE X870I AORUS PRO ICE AMD AM5 Mini-ITX Anakart Sizin önerdiğiniz ROG anakart hangisi ?
  10. ercancagil

Dostum teşkkürler ilgin için, ATX anakart olmuyor kasam mini ITX
  11. ercancagil

bu ürünleri inceleyeceğim, anakart olarak paylaşmış olduğum model sizce nasıldır ?
  12. ercancagil

Merhaba arkadaşlar ilk defa Ryzen sistem toplayacağım ve elimde birkaç hazır parça var. Daha önce hep intel sistemler toplamıştım ve genel olarak intel hakkında daha tecrübeliyim. Bir kaç gündür Ryzen işlemcileri analiz ediyorum ve çok fazla seçenek ve CPU çeşitliliği var. Genelde productive ve...
Geri