Son 6 ayın en düşük fiyatı . Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum peşin 9 taksit avantajı var.
Başlıca özellikleri : Glossy Oled , 240 Hz , 0.0.3 Ms , MSI 3 yıl yanma garantisi ile geliyor...
hocam klon veya muadil olarak ne önerirsiniz , kalıcılık konusunda iyi bir muadil marka var mı bildiğiniz (bargello , med vs.) parfümlerle hiç aram yok güzel koku almak istiyorum
hocam ben oyunu bitirdim bile aldığımda 23 tane felan kalmıştı oyun kodu, tavsiye ederim kesinlikle oyna güzel oyun . etiket içinde çok teşekkür ederim düşündüğün için .
yok hocam kulak içi ya bu konudaki tarzdan samsung s24fe kullanıyorum ama illa samsung olmasına gerek yok markası farklı olup daha kalitei bir ürün varsa alabilirim ben kendim bunu buldum fiyatına göre nasıl bilmiyorum daha iyisi var mıdır...
arkadaşlar indirim bitmiş ben yeni gördüm kramponum patladı son maçta krampon ihtiyacım var bu fiyat bandında aynı kalitede krampon olursa bana etiket atabilir misiniz rica etsem. halihazırda güzel fiyatta olan ürün varsada link atabilirsiniz