Arama sonuçları: *

1. Yunus00

Overheated hatasını düzeltmeye çalışırken ekran gitti

Anakartta CPU yazıyor ve beyaz ışık yanıyor. Muhtemelen işlemciyi çıkartıp taktığımda bios işlemciyi tam olarak algılayamadı.
  2. Yunus00

Overheated hatasını düzeltmeye çalışırken ekran gitti

Oyun oynarken bir anda ekran gitti ve CPU overheat alert uyarısı aldım, ardından PC kendiliğinden restartlandı. Oysa oynadığım oyun oldukça hafif bir oyundu ve arkada başka bir şey çalışmıyordu. Bunun üzerine PC kasasını açtım ve tozları temizlemeye karar verdim. Saç kurutma makinesinin soğuk...
  3. Yunus00

Google hesabım, ardından Epic Games hesabıma yapılan izinsiz giriş

Başlığı açma sebebim hem yaşadığım güvenlik ihlalini anlatmak hem de benzer durum yaşayanlardan tecrübeye dayalı öneri almak. Kısa özetle: Google hesabım ele geçirildi ve bu hesap üzerinden bağlı olan birçok platforma izinsiz erişim sağlandı. Yaşananlar sırasıyla: Google hesabıma izinsiz giriş...
  4. Yunus00

Epic Games hesabım çalındı.

Epic Games hesabıma yarım saat önce girmek istedim ama oturumum kapanmıştı. Tekrar tekrar denedim, ancak giriş yapamadım. Bir süre sonra e-postalar gelmeye başladı ve hesabıma Ermenistan’dan birinin giriş yaptığını fark ettim. Başta e-posta adresi değişmemişti. Ben de hesabı kurtarmaya...
  5. Yunus00

CS2 alıştırma maçlarında oyundan atıyor

CS2'de başka birinin alıştırma maçındayken en fazla 2 raunt oynanıyor, sonra oyun donuyor ve oyundan atıyor. Ben açtığımda ise arkadaşlarım katılamıyor.
  6. Yunus00

The Last of Us nasıl indiririm

The last of us indirmek istiyorum ama indirimleri bekleyemem ve para vermek istemiyorum. Nasıl crackleyebilirim‚ bu forumda cracklemeye izin verilmiyor muhtemelen ama ben yine de sormak istiyorum Nasıl yüklerim Part 1 i
  7. Yunus00

PC için Oyun Önerisi

Bunlar seri değil mi? en başından başlamaya gerek var mı yani ilk oyundan.
  8. Yunus00

PC için Oyun Önerisi

Bana gerçekten oyun lazım, bir sürü oyun denedim RDR2, CS2, GTA 5, Dying Light, Cyberpunk, Far Cry gibi ama hiçbiri sarmıyor. Aklımda kalacak her eve geldiğimde oynamak isteyeceğim bir oyun lazım fiyati önemli değil ama pahalı olmasın. Online da olur hikayeli de olur sizi çok saran oyunları yazın.
Geri