Arama sonuçları: *

1. D

Telefon parmak izlerini dokunma olarak algılıyor

Merhabalar elimde iPhone SE (1. Nesil) bir cihaz var ve telefon ekrana dokunduktan sonra kalan parmak izlerini sanki biri dokunuyormuş gibi algılıyor yani ghost screen. Telefonu kalem ile kullandığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Telefona ekran koruyucu taktirsam parmak izlerini engeller mi...
  2. D

Yardım Şifre unutulan telefon nasıl düzeltilebilir

Hocam durumunuz çözüldü mü?
  3. D

Şifresi Bilinmeyen Cihazı Açma

Herkese merhabalar, İnternetten Xperia Z3+ model bir telefon aldım. 4 haneli bir şifre ile kilitli. Android sürümü 7. Uygulama gibi bir şey ile açabilir miyim? Cihazın içinde hesap var ama 'İşlem yapılması gerekiyor' diyor. Hard reset atsam FRP yine de aktifleşir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. D

IPhone 7 Sıfırlamadan sonra parola sorar mı

iCloud dahil her şeyden çıkış yaptığını söyledi bir sorun çıkmaz değil mi
  5. D

IPhone 7 Sıfırlamadan sonra parola sorar mı

Herkese merhabalar yeni bir cihaz aldım iPhone 7 ve geldiğinde sıfırlamak istiyorum. Satın aldığım arkadaş her şeyden çıkış yaptığını söyledi. Telefonu sıfırlarsam herhangi bir parola vb. sorar mı? İlk defa iOS deneyimleyeceğim o yüzden bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. D

AŞAĞIDAKİ CİHAZLARDAN HANGİSİ DAHA MANTIKLI?

Merhabalar yedek telefon olarak ikinci el bir cihaz almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Fiyat konusuda önemli çünkü öğrenciyim. Vivo Y20 - 950₺ (64/4) Redmi 10A - 750₺ (Kaçak) (32/2) Samsung A20 - 950₺ (Ufak bir kırık var) (32/3) Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. D

Çözüldü✓ 2-3K Arası Bluetooth Kulaklık Önerisi

Hocam saate bağlanır mı?
  8. D

Çözüldü✓ 2-3K Arası Bluetooth Kulaklık Önerisi

Öncelikle herkese merhaba, Maksimum 2-3K olacak şekilde Bluetooth kulaklık arıyorum. Fakat benim için önemli olan bir kriter var saatime bağlanması. Samsung Galaxy Watch 7 kullanıyorum ve telefonum yanımda olmadan saatten podcast tarzı şeyler dinlemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri