Arama sonuçları: *

1. D

Sapphire 9070xt Nitro+ Ptt (Tulparlife) 49.755 TL

Genelde kofti firmalar neden PTT Avm'de satış yapıyor? MH rezalet muhatap bulunmuyor öylece ortada kalıyorsun. En uzak THH bile en yakın çözüm oluyor :D .
  2. D

🔥İndirim Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

5080 olsa düşünmeden Nitro+'dan geçerdim ama bunun için değmez değil mi?
  3. D

❌İndirim Bitti! Dreo Turbopoly™ 502 Sessiz Ayaklı Vantilatör 3.359,40 TL

Yazın 502'yi Amazon'da indirimli felan 4.600 e almıştım. Çok başarılı ürün. 1. devirde pervaneden çok, sağa sola çeviren motorun sesi geliyor (rahatsız etmiyor dikkatli dinlersen anca). Hafif esintili uyuması gerçekten güzel. Fiyatta bedava resmen.
  4. D

❌İndirim Bitti! Whiskas Pouch Balık Favori Yetişkin Kedi Konserve 85gr 4'lü 2 Adet Alımda 49 TL

Ben arabanın bagajında gezdiriyorum. Çok farklı yerlerde farklı canlara dağıttığım için sıkıntı olmaz. 4 al 2 öde gelince tekrar alayım dedim sistem oto iptal etti. Az bekledim, mh bağlandım. Arkasından verdiğim yeni siparişi iptal etmedi.
  5. D

❌İndirim Bitti! Whiskas Pouch Balık Favori Yetişkin Kedi Konserve 85gr 4'lü 2 Adet Alımda 49 TL

Sokaktaki kedilere sorun whiskas yaş mama yermisin diye!! Bim, A101, Şok vb marketlerin önünde devamlı kedi oluyor. Hele bir tanesi öyle kaşar olmuş ki istediği yaş mamayı direkt bana göstermişti yaw:D. Bu tür kampanyalar benim gibi sokaktaki canları besleyenlerin daha çok mama almasını...
  6. D

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 25.09.2026

Her türlü olur, yeter ki alabil. :D
  7. D

🔥İndirim Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

https://app.hb.biz/7Dvx5GXkzujN bu linki whatsapp tan kendinize mesaj attın ordan tıklayınca uygulamada açılıyor. Tabii oynadım ve her zamanki gibi 250/75 gıda :D . 250/75 gıda çıkanlara fikir olsun, aldım 2 adet sabah çayın yanına gelir...
  8. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Asrock RX 9070 XT Taichi 48.999 TL Nakit Alım Fırsatıdır🔥🔥

Aynı şeyleri yazacaktım. Bu 9070 XT piyasasında üç kral var XFX Mercury, Nitro+ ve Taichi. İlk hedefim Mercury'di ama Nitro+ 9 taksitle can evimden vurdu :D . Yanlış hatırlamıyorsam Mercury Vatan gece indirimlerinde 36 ya da 37K felan dı. Kahrolsun nakitsizlik.
  9. D

Daha 1 ay önce yeğenime aldık. Bu fiyat bile zor artık.
  10. D

Mart'ta Nitro+'ı 38K ya almıştım. ASUS ROG-STRIX-1000G-AURA 12vhpwr ile sorunsuz kullanıyorum. Power kablosunun görünmemesi de ayrı bir güzel oluyor.
  11. D

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Benim hiç mi hiç ihtiyacım yok ama kulaklık takıntım var :D . 1K - 20K TL aralığında 10-15 kulaklık koleksiyonum var. Bendeki hastalık. Bunu da, Rengi, BT 5.4 ve 116 dB hassasiyet için denemek istedim. Kai Titanium Ultra 112 dB. Aradaki 4dB fark, ses basıncının neredeyse %50'den fazla olduğu...
  12. D

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Ben de öyle düşündüm de, İncehesap bu fiyatta tutar mı şüpheli, az rağbet gördü mü şişiriyor fiyatı. Kazı kazandan 750/150 geldi, beyaz olanından aldım. Rengi çok hoşuma gitti. Kullanmasam da güzel aksesuar olur :D .
  13. D

🔥İndirim Intouch 30000 Mah 22,5 Watt Pd Hızlı Kablolu Powerbank Kamp Lambası 799 TL

Bir kaç saat önce kazı kazandan 750/150 çıktıydı. 650'ye yapıştırdım. Lambası olmasaydı almazdım. Beklentim düşük.
  14. D

🔥İndirim Fevel Z1 3395 Mouse 1.223₺

Sabah Smailwolf RS6 mor, az önce de bunun beyazını aldım. Haa 1 hafta önce de 2.300 e SC900 Max aldım. Hastalık başlangıcı mı acaba?
  15. D

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Mantıklı, yiğidin Harman olduğu Adana'ya yakınlar :D .
  16. D

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Araba hoparlörüne kabin yapıp içine de Çin amfilerinden koymuşlar gibi duruyor.
Geri