Arama sonuçları: *

1. N

Samsung Odyssey G6 2K OLED

Memursanız kurumunuzun verdiği e posta ile kayıt olup kamu çalışanı özel mağazaya girip ürün alabiliyorsunuz.
  2. N

Yok baş ağrısı yapıp anksiyete atağı geçirmeme sebep olacaksa hiç anlamı yok. Ama telefonda Oled kullanıyorum rahatım aslında. Aynı sistem değil sanırım
  3. N

Çok fazla titreşim hissettiriyor anladığım kadarıyla. Bu durum gözlerimi yorabilir. Astigmat sıkıntım var. Yakından deneyimleyip durumu incelemek farz oldu.
  4. N

Genelde akşam kullanıyorum. Aydınlık odada ekran parlaması mı yapıyor? Daha önce oled kullanmadım bilgim yok göz yorgunluğu problemi yaşıyorum ıps panellerde 1763908829 Buraya konu açılmasının amacı bellidir diye düşünüyorum. ☺️
  5. N

Neden ama dostum?
  6. N

Dostlarım bu monitörü nasıl bilirsiniz 4 taksitle alabiliyorum kamu indirimiyle.
  7. N

🔥İndirim Vatan %15 İndirim Aktif!

1080p rekabetçi oyunlar oynuyorum 13.259 uygun gibi ne dersiniz? https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-8gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
  8. N

Sistem yenileme tavsiyesi

Yükseltirsem kaç yıl daha kullanılır?
  9. N

Sistem yenileme tavsiyesi

Merhaba, aşağıda mevcut sistemimin bileşenleri bulunmakta. Aslında sorunsuz takılırken monitörüm bozulduğu için bir arayışa girdim :). Konulardan ve piyasadan uzak kalınca da işler biraz karıştı. Siz değerli dostlarımdan ricam şu ki; bu sistemi anakart değiştirmeden yükseltmek istiyorum. Yeni...
Geri