Arama sonuçları: *

1. M

14700k vs 9800x3d tavsiye

aynen öyle devam et gereksiz harcama yaparsın şuan onun yerine monitör düşükse ona bak klavye mouse veya başka eksik bir bileşenin varsa ona yönel işini görecek şekilde devam etmen çok mantıklı bir karar olur gereksiz yere kendinide yormamış olursun
  2. M

Şahsen ben olsam gerek duymam devam ederim bir şey yapmana gerek yok zaten intel i7 14700k en iyi işlemçiyi kullanıyorsun sıkıntı yok işlerini fazlasıyla görürsün gereksiz yere şuan amd ye geçmen mantıksız olur paranı hazır hazır tutmaya çalış veya dolar gibi birşeye yatır dursun sana kalmış...
  3. M

elinde varsa devam etmen daha mantıklı geldi acıkcası sonuçta en az 2.3 sene kullanırım diyorsan yine amd ile aynı duruma gelmiş olacaksın 2.3 sene içinde de amd aynı tür işlemçiler çıkartarak destek vermiş olacak bu durumda intel daha mantıklı satmadan çünkü 2026 yılının ortasında büyük ihtimal...
  4. M

Yardım Asrock ve Msı Arasında kaldım Acil yardımınızı bekliyorum

eyw hocam fikrin için sağolasın bende asrock düşünmüştüm ama msı güvencesi daha iyi falan diye tuturunca kafam karıştı :)
  5. M

bende asrock düşündüm hem ses kartı vs. msı a göre daha iyi bi arkadaş msı al güvencen daha iyi tutturdu bende arada kaldım msı mı asrcok mu diye asrock daha iyi özellik sunuyor aslında msı ile fark yok msı daha fazla m2 slotu sunuyor ama ses olarak genel kullanıyor asrcok daha iyi modeli...
  6. M

o senin dediğini asus da yaptı gıgabayt da yaptı fark eden bir şey yok
  7. M

beyaz siyah fark etmez önemli olan benim için ileriye dönük olacak vramlar yüksek olması daha sonra m2 slotlarının pci 5.0 en az 1 tane olması gerekli örnek amd 10 bin veya 11 bin serisi işlemçiler çıkartırsa eğer uyumlu şekilde kullana bilmek sadece am5 soketi yeterli olmuyor malesef vram lar...
  8. M

Bütce max 11 K asrock 9800 tl bandında msı ise 11 bin tl bandında
  9. M

Merhaba arkadaşlar 2 anakart modeli arasında kaldım bu yüzden fikirlerinizi veya önerilerinizi görmek isterim ASROCK: https://www.asrock.com.tw/MB/AMD/B850%20Steel%20Legend%20WiFi/index.tr.asp MSI:https://www.msi.com/Motherboard/X670E-GAMING-PLUS-WIFI/Overview Fiyat olarak aralarında şuanki...
  10. M

Çözüldü✓ PRIME H610M-R D4 Anakartı Modelim İçin İşlemci Arıyorum

Intel Core i5 13600KF veya Intel Core i5 14600KF arasında kaldım araştırmalarım sonucu her ikiside alınabilir durumda genel olarak ve 6 lı kule tipi soğutma kesinlikle zorunlu Konu Bu şekilde çözümledim
  11. M

Desteklesede direk alsam keşke ama malesef anakartı değiştirmek istemiyorum değiştirecek olsam direk amd işlemci ve anakartına geçmem gerekir ama bunların hepsi ek maliyet o yüzden geçmek istemiyorum açıkcası ddr4 için yeterli artık amd ye geçersem am5 e geçerdim sıfırdan sistem kuracak olsaydım...
  12. M

Yorumun için teşekkür ederim ama k serisi işlemciler anakart ile uyumlu değil hocam anakart modeli 65w olarak işaretlenmiş k serisini hiçbir şekilde önermemişler genelde f serisi işlemleri baz almışlar k serisi işlemcinin wat değerleride aynı zamanda çok yüksek soğutma durumunu dert etmiyorum...
  13. M

Arkadaşlar selamün aleyküm PRIME H610M-R D4 anakartı modelim için işlemci arıyorum şuan aktif olarak i313100f kullanmaktayım yeni sistem toplamayı düşündüm ama max 40k bandında çıkıyor ddr5 li sistem olarak ama ben o kadar üçret harcamadan işlemci üzerinde değişiklik yaparak biraz daha sistemde...
Geri