Arama sonuçları: *

1. S

Yardım 2 k 27 inch monitör önerisi

samsung g6 g65b va panel 27" 240hz pivot curved monitör. 13-15 aralığında fiyatları ben ikinci el temiz 9a almıştım. ölü pixel ghosting o şu bu yaşadığım hiç bir problem olmadı reis, rekabetçi oyunlarda oyun moduna aldığımda tepki süresinde va panel olmasına rağmen hiçbir eksiği yok. + olarak da...
  2. S

LÜTFEN! ÇÖZÜLEMİYOR| Kasa fanlarının rpm kontrol için bağlantıları

hocam 3.görselde görüldüğü gibi rpm kontrolü için sanırım pwm yazan yer anakartta system fanlardan birine takılacak. Ama pwm rpm kısmı 3.görseldeki 3 iğne gibi 3pinli gibi gözüküyor anlayamıyorum. Görselde görülen kablolar harici boşta duran hiçbir kablo yok
  3. S

kasadan daha çıkacak herhangi bir kablo yok. Zaten tüm kablolar fan hub üzerine takılı halde geldi. Ben sadece psudan powerı satayı bilmem ne onları ayarladım
  4. S

işlemci ryzen7 9700x 5070 ekran kartı hava soğutucu var thermalright pearless assassinn 120se 2x120mm fanlı görüldüğü gibi kasa harici aslında hiçbir fan calısmaya gerek duymuyor bile. Her zaman sistem buz gibi Yani fan rpmlerini düşürebilecek baya imkan var aslında ama boş yere ses çekiyorum
  5. S

beyler hepinize selamlar, öyle böyle sıfırdan bilgiyle öğrenerek topladığım kasa özellikle ses takıntımdan dolayı sessiz olmasını dileyerek topladığım kasamın maalesef fanlarının bağlantısını yapamıyorum. 2x160mm ön, 1x140mm egzos fanları soğutma konusunda mükemmel olsa da 1700-1800rpmde %100 de...
  6. S

Bios değişiklikleri kaydederken pcyi kapattım DESTEK

Eyvallah sağolun konu dışı bir de bios pilini çıkaracaktım çıkaramadım tornavida o şu bu çok uğraştım bastırmama rağmen pil çıkmıyor yuvayı kırıcaktım en son bi türlü çıkaramadım bunun başka bi yolu var mı hocam? Allahtan cmos çözdü olayı da bir gün pille alakalı bi sorun olursa varsa bilginiz...
  7. S

Cmosu yapamamışım 20-30 saniye tutunca oldu hocam sagolun
  8. S

Hocam clear cmos yaptım 3-4 saniye dokundurdum sonra tekrar kabloları takıp çalıştırdım aynı şey oldu. Şimdi ramleri çıkar tak yapacağım bios pilini çıkarıp takacağım bi tavsiyeniz var mı ona göre hareket edeyim 1761713949 Çözmedi hocam maalesef
  9. S

Arkadaşlar selam biostan hepimizin bildiği klasik iyileştirme ayarlarını yaptım, internetten bilindik videolarla tabi kendi başıma değil, neyse f10 dedim kaydet çık dedim pc restart atarken benim monitör akıllı monitör pcyi kapayınca smart tv modunda bekliyor. Displayport bağlantısını bazen pc...
  10. S

Pc kurduktan sonra neler kurulması lazım? Hangi ayarlar yapılması lazım

Selam arkadaşlar yeni sistem topladım Ryzen 7 işlemci 5000 serisi nvidia gpu Msi b650tomahawk wifi driverlar olsun uygulamalar araçlar olsun sürücüler vs. Neleri indirmem gerekiyor? Msi center komple ne varsa seçtim indirdi hepsini onun dışında şu şu gerekli dediğiniz bişey varsa yardımcı...
  11. S

LÜTFEN ACİL Hatalı windows kurulumu sonrası tekrardan windows kurulumu

Hocam cevap için çok sağolun kurulumda bi hata yapmışım dediğiniz gibi hallettim şuanda sorun yok
  12. S

LÜTFEN ACİL Hatalı windows kurulumu sonrası tekrardan windows kurulumu

Arkadaşlar topladığım pcyi bugün bios güncelleme yapıp windows kuracağım usbyi taktım kurarken ***** gibi ssdyi 2 ye ayırdım 300 gb a 1.7 gb diye 2 alan oldu neyse 300gb lığa windowsu kurdum hallettim pc açılıyor ama depolama 300gb gözüküyor. bir de usb takmadan açınca bilgisayarı otomatik...
  13. S

Çözüldü✓ ACİL Am5 soğutucu montajı

Resimde gördüğünüz üzere am5 soketi için montaj yapıyorum braketlerin yönü doğru mu? İçeriye doğru bombeli bakıyor Braketlerin yanında gelen 4 uzun vidayı taktım sıkıcam Üstüne soğutucuyu koyup yaylı vidaları braketlerin ortasında gelen kısma sıkacağım Sonra da fanlar var biri egzos fanına biri...
  14. S

MSI 27CQ6F VA lütfen yardımcı olun

Msi mag 27cq6f modeli fiyatı 8300 lira 2k 27inç 180hz 0.5ms(gtg) Rapid va panel Detaylı özelliklerini yazıyorum 300 nit parlaklık 5000:1 statik kontrast oranı Renk gamı: sRGB %105, DCI-P3 %80, AdobeRGB %80 Renk desteği: 8bit+frc (10 bit) Günlük kullanım ve oyunlar için kullanacağım 3 vardiya...
  15. S

27inç2k VA panel monitör

@Tayfunns müsait olunca bakarsanız çok sevinirim
  16. S

27inç2k VA panel monitör

yazımı düzelttim 27inç hali varmış şimdi gördüm. Kontrast oranı 2500:1 , msiınki ise 5000:1 sence aradaki farka diğer özelliklere değer mi?
  17. S

27inç2k VA panel monitör

Ekte belirttiğim gibi 8300 TL'ye msi mag 27cq6f modelini almaya karar verdim haftalardır 27 inç 2k monitör bakıyodum va mı ips mi öyle mi iyi böyle mi iyi Sonunda 10 bit renk desteği sunan 180hz rapid va bir monitör buldum. Tüm ürünlerin tek tek dezavantajlarına baktığımda bu cihazın sadece...
  18. S

2 TB Dram'li SSD önerisi

Teknik özelliklerinde belirtilmemiş ama evet fotoğrafta 2 yuva da heatsinkli gibi görünüyor. Ben ssdm heatsinkli olduğundan soğutucu bloğu takamadım, ssdnin kendi soğutucusuyla kullanıyorum. Eğer anakartınızda hali hazırda soğutucu blok varsa madem heatsinkli ssd mecburi değil fiyattan tasarruf...
  19. S

2 TB Dram'li SSD önerisi

Ben amazondan peşin fiyata.3 taksit 8bine samsung 990pro 2tb aldım heatsinkli Eğer anakartınızda ssd soğutucu blok yoksa bu gibi 7k civarı hızlarda ısınma sorunu yaşarsınız heatsinksiz ssdlerde. anakart soğutucunuz varsa heatsinksiz modeller daha uygun fiyatlar bu şekilde pahalı değil günümüz...
  20. S

2k 27” en az 180hz 1ms/0.5ms ips monitör

Hocam 31 inç çok çok büyük benim için. 27 inçten yukarı çıkmayı düşünmüyorum ha bir de görüntü kalitesi kontrast oranı ve de siyahların daha siyah gözükmesinden dolayı va panellere de bakıyorum suanda
Geri