Arama sonuçları: *

1. canimbenes

8k hz mouse takılmaları

2k da gayet işini görür
  2. canimbenes

8k hz mouse takılmaları

Yüzde 70 işlemciden kaynaklı maalesef ki. Scyrox V8 var bende de evet 8k Hz destekliyo. Ama şuanda hiçbir oyun 8k Hz i mükemmel şekilde desteklemiyor. 4K da kullansan yeter artar bile.
  3. canimbenes

5070ti 4k oyun perfonmans

katılıyorum.
  4. canimbenes

Monitör iadesi hakkında

alış tarihinden itibaren 14 gün kullanma hakkın var. Ancak bu 14 gün satıcının eline geçtiği ana dahil. Yani 11. gün iade ettin kargo 5 gün sürdü o zaman sıkıntı çıkarabiliyolar.
  5. canimbenes

BİLGİSAYAR MÜH. MONİTÖR ÖNERİSİ

MSI ın en leş monitörü 3 kez geri gönderip zor aldım iadesini.
  6. canimbenes

ARC Raiders Oyun arkadaşı

Kesinlikle. Boşa verilmiş 1400₺ olmuş oldu
  7. canimbenes

Hikayeli oyun onerısı yapıcak

Death Stranding. Hazır ikincisi çıkmışken birincisinden başlayıp ikincisine geçebilirsin. Grafikleri tatmin eder.
  8. canimbenes

Hyper X Cloud 3 S Wireless alınır mı??

kullanıyorum memnunum, düzgün EQ ayarı ile
  9. canimbenes

Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

Psu ya bir şey diyemem ama kasa çok iyi kendi gözünle gör. İçindeki parçaları imzam da görebilirsin. Sana tek önerim kendi fanlarının hepsini degistirmen yerinde olur. Çünkü aşırı şok olmasa da ses çalışıyorlar ve benim gibi hemen yanında duracaksa o sesi biraz duyabilirsin. Ek olarak sıvı...
  10. canimbenes

Sistemim Kaç Para Eder?(5070Ti-9800x3D-64GB Ram-9100 PRO)

Anladım anladım hocam. Teşekkürler :D
  11. canimbenes

Hocam bu TR şartlarında geçerli bi cümle. Ben RAM zamlarından önce aldığım için malzemeleri burda yazılan en düşük paraya satsam bile aldığım paranın x1.5 karını yapıyorum. Dediğim gibi dert olan o değil. Sadece ederine satma muhabbeti... 1774199290 Uçak biletinden bir gün önce en yakın...
  12. canimbenes

Evet evet hocam haklısınız. Ben en iyisi GTA VI oynamadan satmayım bilgisayarı :D Teşekkürler tekrardan. Sizi evimde 2 gün misafir edeyim siz doyasıya oynayın deneyin hocam. Beğenmezseniz konaklama ve yemek ücretiyle çözeriz işi dert etmeyin :)
  13. canimbenes

Teşekkürler tekrardan teklifiniz için. Dediğim gibi acil satma gibi bi niyetim yok lütfen yanlış anlamayın ego falan değil benzer fiyatları maaş olarak kazanıyorum zaten ihtiyaç niyeti ile satmıyorum . Amerikadan o kadar zahmetle getirip özenle toplamışken ederine yakın bi fiyatta satmak...
  14. canimbenes

Adresi DM den atarsınız hocam :) Ailede kaç kişi vardı ona göre kapıda ödemeli beyti söyleyim hemen size :D
  15. canimbenes

Benzer yorum geldiği için daha önceden yazdığımı yazayım size de. Güncel olarak kullandığım için parça parça satıp halihazırda çalışan sistemi çalışmaz duruma getirmek istemiyorum açıkcası. Çalışmaya başladığım için tahmin ettiğimden daha az ilgilenebiliyorum bilgisayarla. O yüzden satmak...
  16. canimbenes

Fiyat düşük gelmiş olabilir kendisine, ben fikir aldığım için söylenilen fiyatlar konusunda yorum yapmıyorum. Sizin şahsi fikriniz tabi saygı duyarım
  17. canimbenes

teşekkürler haklısınız. Teşekkür ederim
  18. canimbenes

Evet hocam bana da öyle geliyo. Güncel olarak kullandığım için parça parça satıp halihazırda çalışan sistemi çalışmaz duruma getirmek istemiyorum açıkcası. Çalışmaya başladığım için tahmin ettiğimden daha az ilgilenebiliyorum bilgisayarla. O yüzden satmak istedim. Teşekkürler yorumunuz için
Geri