Yüzde 70 işlemciden kaynaklı maalesef ki. Scyrox V8 var bende de evet 8k Hz destekliyo. Ama şuanda hiçbir oyun 8k Hz i mükemmel şekilde desteklemiyor. 4K da kullansan yeter artar bile.
alış tarihinden itibaren 14 gün kullanma hakkın var. Ancak bu 14 gün satıcının eline geçtiği ana dahil. Yani 11. gün iade ettin kargo 5 gün sürdü o zaman sıkıntı çıkarabiliyolar.
Psu ya bir şey diyemem ama kasa çok iyi kendi gözünle gör. İçindeki parçaları imzam da görebilirsin. Sana tek önerim kendi fanlarının hepsini degistirmen yerinde olur. Çünkü aşırı şok olmasa da ses çalışıyorlar ve benim gibi hemen yanında duracaksa o sesi biraz duyabilirsin. Ek olarak sıvı...
Hocam bu TR şartlarında geçerli bi cümle. Ben RAM zamlarından önce aldığım için malzemeleri burda yazılan en düşük paraya satsam bile aldığım paranın x1.5 karını yapıyorum. Dediğim gibi dert olan o değil. Sadece ederine satma muhabbeti...
1774199290
Uçak biletinden bir gün önce en yakın...
Evet evet hocam haklısınız. Ben en iyisi GTA VI oynamadan satmayım bilgisayarı :D Teşekkürler tekrardan.
Sizi evimde 2 gün misafir edeyim siz doyasıya oynayın deneyin hocam. Beğenmezseniz konaklama ve yemek ücretiyle çözeriz işi dert etmeyin :)
Teşekkürler tekrardan teklifiniz için. Dediğim gibi acil satma gibi bi niyetim yok lütfen yanlış anlamayın ego falan değil benzer fiyatları maaş olarak kazanıyorum zaten ihtiyaç niyeti ile satmıyorum . Amerikadan o kadar zahmetle getirip özenle toplamışken ederine yakın bi fiyatta satmak...
Benzer yorum geldiği için daha önceden yazdığımı yazayım size de. Güncel olarak kullandığım için parça parça satıp halihazırda çalışan sistemi çalışmaz duruma getirmek istemiyorum açıkcası. Çalışmaya başladığım için tahmin ettiğimden daha az ilgilenebiliyorum bilgisayarla. O yüzden satmak...
Evet hocam bana da öyle geliyo. Güncel olarak kullandığım için parça parça satıp halihazırda çalışan sistemi çalışmaz duruma getirmek istemiyorum açıkcası. Çalışmaya başladığım için tahmin ettiğimden daha az ilgilenebiliyorum bilgisayarla. O yüzden satmak istedim. Teşekkürler yorumunuz için