Arama sonuçları: *

1. canimbenes

15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyormuş doğrumu

Umarım en yakın zamanda gerçekleşir. He ananızın babanızın tc siyle girceksiniz orası ayrı konu ama 3-5 kişiyi engellese bile kardır
  2. canimbenes

Akım korumalı priz önerisi 8'Li

Emin misiniz? ben voltajdaki ani ve aşırı yükselmelere karşı kullanıldığını biliyorum.
  3. canimbenes

Akım korumalı priz önerisi 8'Li

belkinin attığınız modeline benzer bi ürünüm var. Uzun zamandır iyi çalısıyor. Ani elektrik gitmeleri için ups önerilir akım koruyuculu priz değil. Akım koruyucu priz ani gelen elektrik fazlalığı için var diye biliyorum
  4. canimbenes

Tlou part1 fitgirl torrent dosyası kırmızı virüs hatası

Hocam ORJİNAL site olduğuna emin olduğununz FITGIRL Repack sitesinden virüs yemezsiniz. Bir sorun yaşamıyorum 1770042685 çözemedim. Onun için yazdığım yazıda farklı bir site önermiştim... 1770042731 o hatayı aldığınızda defenderın koruma geçmişini kontol ettiniz mi?
  5. canimbenes

hocam bu arada konu başlığına tekrardan bakınca fark ettim. Bende fitgirl TLOU part 1 de setup kurup daha farklı bi sorun yaşamıştım. tlou-i-l.exe - Application Error diye bişey. Farklı bir siteden indirmeyide düşünebilirsiniz dodi repack te güvenilir bi siteydi diye hatırlıyorum
  6. canimbenes

fitgirlin orj sitesinden indirdiysen sıkıntı cıkmaz. daha iki gün önce modern wwarfare ıı indirdim fitgirlden. discord_game.sdk diye bi hatayı defender kaldırıp duruyodu. Tehdit geçmişi sekmesinden geri yükle dediğimde çözülmüştü. Belki bu şekil basit bi çözümü vardır sizin sıkıntınızında...
  7. canimbenes

Bu monitörlerden hangisini almaliyim

Sadece yazdığınız tarz oynuyosanız ips ekran ve minimum 240 hz cihazlara bakın. Eğer gün içerisinde sürekli kulaklık takmıyosanız ve harici hoparlörünüz yoksa dahili hoparlör içeren monitörleri tercih etmelisiniz.
  8. canimbenes

Çözüldü✓ 9800x3d idle sıcaklığı normal mi?

ben boşta hiç 37-38 leri görmedim. 40-44 arası seyrediyo. En fazla yüktede maksimum 75-76 ları görüyor. Çok ses farkı yoksa fanları bir tık yükseltebilirsin bence
  9. canimbenes

Yardım Monitör için yardımcı olur musunuz ?

bileşenlerimiz aynı. Fiyatı 10.500 e düştüğünde bunu öneriyodum. Kullanıyorumda 3 aya yakın bi süredir. İçinde iyi olmasa da dahili hoparlör olması işime geliyo çünkü 7/24 kulaklık takmayı seven birisi değilim. Eğer sürekli kulaklık takmayı sevmiyosanız içinde kötü de olsa dahili hoparlör olan...
  10. canimbenes

FORMAT ATMALI MIYIM?

bknz. ddu bir eski sürücüleri temizlemek için kullanılan program.
  11. canimbenes

Yardım Herkes fikir belirtebilir mi arkadaşlar ÇOK ACİL

hocam koyacağınız yerin resmini görsek daha mantıklı bi fikir verebilirz bence. Eğer asılcak bir konum varsa jerka güzel duruyo baya. Ama masa önü ya da pencere önü gibi bi fikriniz varsa diğer model tabii ki
  12. canimbenes

3D yazıcı almak istiyorum nereden başlamalıyım ?

Bütce konu mesajında yazmadığından o şekilde cevap verdim. Sorduğum yazıcıyı da kendim için sormuştum bu arada :)
  13. canimbenes

3D yazıcı almak istiyorum nereden başlamalıyım ?

Hocam bütçenizin ne olduğuna göre tavsiye verilebilcek bi konu bence. Bana kalsa en iyisiyle başlamak bile mantıklı bi hareket. Kendime alacağım size de öneririm. https://store.metatechtr.com/bambu-lab-p2s-combo-3d-printer 1769946912 Ender konusunda kesinlikle katılıyorum. Sevmediğim bir seri...
  14. canimbenes

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

onların zıtlaştığı kişilere yazdığı fix kalıplardan biri kafanı çok yorma dostum.
  15. canimbenes

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

birine ben sponsor olabilirim belki maaşım yatsın da :D
  16. canimbenes

PSU'dan gelen coil whine/fan sesi neden olur?

Hocam bazı parçaların kendine has spesifik sesleri oluyo. Sıvı soğutucuda pompa sesi, psu da coil whine vs vs. Benimde sıvı soğutucudan ciddi anlamda ses geliyo yapacak bişey yok değiştirmek dışında. Bazıları kronik sorunlu oluyo bazıları üretimsel hata oluyo.
  17. canimbenes

Yardım Steam kapanmaması için destek

Ya steam epic ps xbox falan kapanmaz abartmayın. Ne firmalar türkiyede ofis açıp temsilcilik açtılar. Bu denli firmalar mı açmayacaklar? Yapılan doğru demiyorum tabi ki yanlış. Ama çözülmeyecek bi durum değil.
  18. canimbenes

Fitgirl güvenilir mi?

u torrent tarzı bir torrent uygulaması indir, sitedende torrent dosyasını indir hocam. En hızlı o şekilde oluyo sanırım. Çünkü diğer şekilde 50 tane parta bölünmüş oluyo. Nasıl tek tek indirilir hiç fikrim yok
  19. canimbenes

Fitgirl güvenilir mi?

tamamdır
Geri