Arama sonuçları: *

1. V

FAZEON F15 750W 80PLUS BRONZE Alınır mı?

Röle sesi geliyor tık diye ve biraz daha sağ kısımın gözüktüğü fotoğraf ekledim ama kasa kutusunda olduğu için şuan başka fotoğraf çekemiyorum. Aklıma takılan kısım şu cevap verdiğiniz bir diğer konuda sistem özelliklerimi yazdım ve A550BN ile çalışıp çalışmayacağını sordum ve çalışacağını...
  2. V

Çözüldü✓ A550BN yeterli mi help?

Bilgilendirme için teşekkürler.
  3. V

Çözüldü✓ A550BN yeterli mi help?

Yaklaşık 3 senedir kullandığım MSI A550BN güç kaynağımı sistem yükselteceğim için değiştirmek istiyorum ama sizce bu PSU ile bu sistem ayakta durur mu değiştirmeme gerek var mı? Eğer var diyorsanız yorumlara tavsiye PSU ları bırakabilirsiniz. CPU : İ5 14600K MB : MSI PRO B760M-A WIFI DDR4 GPU ...
  4. V

FAZEON F15 750W 80PLUS Alınır mı?

Ürünü alıp pişman oldum alttaki konuda anlattım herşeyi bakabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/fazeon-f15-750w-80plus-bronze-alinir-mi.1167942/
  5. V

FAZEON F15 750W 80PLUS BRONZE Alınır mı?

Merhaba, Birkaç gün önce başlıktaki ürünü sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Maalesef ürünle ilgili ciddi kalite sorunlarıyla karşılaştım. PSU’yu incelediğimde, alttaki resimlerde görebileceğiniz gibi kullanılan kondansatörlerin markası CapXon ve değerleri 105°C, 390µF. Biraz araştırma ile...
Geri