Arama sonuçları: *

1. L

Öneri Manyetik klavye önerisi

Teşekkürler :peepokalp:
  2. L

Mor olmasa güzel klavye
  3. L

3k bütçem var manyetik %75 beyaz klavye lazım aklımda şöyle 3 model var https://meyergaming.com/attack-shark-x82-pro-he-hall-effect-rapid-trigger-mekanik-klavye-manyetik-switch?Renk=White-Contour...
  4. L

Yardım İşlemci soğutucu LED kapatma

Yardım eder misiniz
  5. L

Yardım İşlemci soğutucu LED kapatma

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir sistem aldım. Bilgisayarın tüm fanları renkleri değişiyorken saadece işlemci soğutucu fanı değişmiyor bu fanin ledini nasıl kapatabilirim Model: Segotep K4A siyah 120mm hava soğutucu
  6. L

Öneri 3k manyetik switch klavye

Merhaba arkadaşlar yeni bir manyetik switch klavye bakıyorum boyutları 60-80 arası olabilir. Genellikle FPS oyunları oynuyorum kablolu kablosuz olması fark etmiyor
  7. L

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Mchose ace 68 white
  8. L

İnce hesap bu sistem iyi mi ?

Nasıl sistem arkadaşlar ?
  9. L

İnce hesap bu sistem iyi mi ?

İnce hesap gaming gecesinde aldım Bu fiyata uyguna aldığımı düşünüyorum.
  10. L

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

5070 li peşin taksite sistem lütfen.
  11. L

M2 SSD ALACAĞIM YARDIM

Kuponlar ile 1600 civarına denk geliyor https://m.n11.com/urun/wdblack-sn7100-500gb-wds500g4x0e-00cja0-6800mbs-5800mbs-m2-2280-nvme-ssd-solid-state-drive-70708987?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
  12. L

2k ips monitör önerisi

Teşekkürler hocam
  13. L

2k ips monitör önerisi

@Tayfunns Hocam siz ne diyorsunuz.
  14. L

2k ips monitör önerisi

İps panel 2k bir monitör istiyorum 180hz ve üstü olabilir Hikayeli ve fps oyunları oynuyorum renkler önemli benim için Ölü piksel ve ışık sızması ile uğraştırmayacak kaliteli bir şey lazım bana. Şimdiden teşekkürler. Aklımda bu monitör var ama ölü piksel felan sorunları varmış...
  15. L

Satılacak PC Fiyat Önerisi

Hocam benim de pc yi satmam lazım ama ne kadara gider bir fikrim yok bana da yardımcı olursanız sevinirim Monitör: Hp IPS 144 hz 1 ms İşlemci: ryzen 5 5600g Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI Psu: Thermaltake Litepower 550w Ram: Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ssd: HP EX900 500 GB PCle...
  16. L

60.000 tl bütçe ile kasa önerisi

60 a kadar çıkıldıysa kesinlikle 5070 alınmalı
  17. L

Youtube video yardım

Arkadaşlar youtube de bu videolar nasıl yapılır
  18. L

Bu sistemi kaça satabilirim 2.el

Monitör: Hp IPS 144 hz 1 ms (Tertemiz, ölü piksel veya ışık sızması yok.) İşlemci: ryzen 5 5600g Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI Psu: Thermaltake Litepower 550w Ram: Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ssd: HP EX900 500 GB PCle 3.0 NVMe M.2-SSD 2YY44AA Tüm ürünlerin kutuları mevcuttur.
Geri