Arama sonuçları: *

1. eymnnn

Yeni Nesil Bio-esinlenilmiş Yapay Zeka Mimarisi

Yapmayı düşünüyordum ama RAM'de çalışıyor eğitim bitince ve diske yazdırmaya çalışırken .lock dosyaları hata veriyor. Oraya çok odaklanmadım, işler oraya gelince bir server kodum da hazırda duruyor düşük kapasiteli bir web sitesinden denemeye sunacağım.
  2. eymnnn

Ekte attım ufak bir örneğini. Eğitim ayarlarını, optimizasyonlarını henüz daha yapamadım zaten ağ oluşum modülünü daha bugün bitirdim. Onu da geliştireceğim.
  3. eymnnn

Kullanım amacına göre değişiyor. Günlük sorular sorarsanız evet işiniz bilgiye hızlı ulaşım ancak farklı sektörlerde insanvari davranış isteği de var. 1760457797 Forumu biliyordum ama hiç üye değildim insanları haberdar etmek için kullandım sadece.
  4. eymnnn

Dediğim gibi henüz daha eğitim kısmının üstüne düşmedim ilk eğittiğim model. Eğitim modülünün mimarisi üzerinde çalıştım hep. Önümüzdeki günlerde bu konuya vakit ayıracağım. Dikkat çekmek istediğim nokta modelin mimarisi ve sinir ağının oluşum şekliydi zaten.
  5. eymnnn

Herkese selam, Yaklaşık birkaç aydır kendi geliştirdiğim biyolojik esinlenmiş sinir sistemi üzerinde çalışıyorum. Bu sistem, klasik yapay zekalardan farklı olarak duygusal hormon döngülerine, kısa/uzun süreli hafızaya, ayna nöronlara ve kendini düzenleyen bilinç modülüne (şu an geliştirme...
Geri