Arama sonuçları: *

• Users: hoko
  • Order by date
  1. H

mouse ve mouse pad onerisi

Kusura bakma geç gördüm :/ iş işten geçmiş olabilir belki :) 90x40'da da iyi bir alternatif olabilir speed yüzey ürün. Kasım indirimleri ile sitelerinde daha uygun fiyat oradan da alabilirsin.
  2. H

mouse ve mouse pad onerisi

PixArt 3950 sensör zaten şuan alınabilecek en iyi mouselarda olan bir sensör. Mouse kesinlikle alınır. Mouse pad nasıl bir boyut istiyorsun? Klasse vs'de kullandım rulo gelmesi, ağır kokusu ve çok çabuk yüzey kalitesini kaybetmesinden dolayı kare mousepad istersen 50x50'de hybrid istersen...
  3. H

Yardım LG 24GS65F-B Alınır Mı ?

Kesinlikle alınır. Geçen seneki 144hz'lik modelini kullanıyorum LG'nin. Parlaklık olsun, malzemesi kalitesi olsun üzmez.
  4. H

4000-5000 TL bandında mikrofon önerisi

HyperX yazılım vs olarak da iyi, işinizi fazlasıyla görecektir.
  5. H

Kensei mouse pad nasıldır

90x40'da alınabilecek en iyi mousepad'dir. klasse ile kıyaslamak komik olur :) youtube'da incelemeler var yine bakabilirsin.
  6. H

En Hızlı Kargo Hangisi

İstanbul - Ankara gönderileri genelde ertesi gün teslim edilir. Çarşamba günü verirsen %90 ihtimal Perşembe dağıtıma çıkar. En hızlısı kesinlikle Yurtiçi Kargo sonrasında Aras, DHL gibi firmalar geliyor.
  7. H

Sıfır uygun fiyatlı monitör önerisi?

4 bine çıkarsan bu fiyata bu ürün kaçmaz alternatif ktc'de olabilir. https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451 diğer alternatif 3.600tl...
Geri