Arama sonuçları: *

• Users: zend
  • Order by date
  1. Z

2K monitör tavsiyesi

hocam buna bakmamıştım bu daha iyiymiş ama yok ben beyaz renk severim dersen philips evnia düşünebilirsin ama bu aoc daha iyi
  2. Z

Yardım 3k ya mouse ve klavye

bu klavyeye bir bak derim https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb900l-rgb-aydinlatmali-manyetik-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-67-tus-hot-swappable-beyaz 1762864745 eğer %75 istiyorsan şu daha iyi kb900l den...
  3. Z

2K monitör tavsiyesi

hikayeli oyunlar oynuyorsan 27 inç almanı tavsiye ederim
  4. Z

8 bin Hz olan klavye ve mouse almak istiyorum işlemcim onu karşılar mı?

değiştirmek çok isterim ama değiştiremem şuanlık
  5. Z

2K monitör tavsiyesi

https://www.philips.com.tr/c-p/27M2N3501PA_00/fast-ips-gaming-monitor-quad-hd-gaming-monitor der geçerim
  6. Z

8 bin Hz olan klavye ve mouse almak istiyorum işlemcim onu karşılar mı?

Merhabalar. Yeni bir mouse ve klavye almak istiyorum ama internette 8 bin Hz olan klavye ve mouseler için belirli bir işlemcinin üstü olması gerekiyormuş. Bu bilgi doğru mu ve doğruysa ekran kartının falan da mı belirli bir seviyenin üstünde olması gerekiyor. CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU...
  7. Z

Valorant düşük FPS sorunu

bende de desteklenmiyor ama bir yolunu bulmaya çalışıyorum 1760542393 hocam bilgisayarlarımız aynı özelliklerdeyse siz kaç fps alıyorsunuz
  8. Z

yok hocam zaten bilerek 1050 Ti yapmıştım önceden
  9. Z

Merhaba. Ben bugün Valorant'a girmiştim. Ancak 130'lara kadar çıkan fpsim şimdi 70'lere kadar inmişti. Onun öncesinde HVCI ınabled adlı bir hatayı vermişti. O hatayı çözdükten sonra oynamaya başlayınca fpsim düşmüştü. Sizce neyden kaynaklanmış olabilir ve nasıl çözeceğim? Ayrıca bugün Windows...
  10. Z

Yardım Valorant FPS hakkında

Merhaba. Ben bugün Valorant'a girmiştim. Ancak 130'lara kadar çıkan fpsim şimdi 70'lere kadar inmişti. Onun öncesinde HVCI ınabled adlı bir hatayı vermişti. O hatayı çözdükten sonra oynamaya başlayınca fpsim düşmüştü. Sizce neyden kaynaklanmış olabilir ve nasıl çözeceğim? Ayrıca bugün Windows...
Geri