Arama sonuçları: *

1. kaantgt

Epic Games'ten ücretsiz yüklediğim GTA V GeForce Experience'de görüntülenemiyor

arkadaslar öncelikle merhaba. Çoğu kişi gibi ben de ücretsiz gta v i indirdim epic gamesten. Oyunun grafiklerini ayarlıyorum ama optimizasyonda sıkıntı oldugunu dusundugum için her oyundaki gibi GeForce Experience' den ayar yapmak istedim fakat oyunu kaç kez kendi klasöründe taratmama ragmen...
  2. kaantgt

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen neden GTA5 oynayamıyorum Teknik Bir sıkıntı mı var?

evet şu korona günleri bittiğinde yaza garantiye götürmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Ama kafama takılan durum şu.Neden sadece belirli oyunlarda bu oluyor ona anlam veremiyorum.Bf5 ve BF1 gibi oyunlarda bir problem yokken single player modunda gta 5 de olması çok saçma...
  3. kaantgt

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen neden GTA5 oynayamıyorum Teknik Bir sıkıntı mı var?

tamamdır deneyeceğim onu da 1590678190 tamam dediklerini yapacağım dostum. Tekrar şöyle anlatayım. Oyuna giriyorum hiçbir kasma donma vs yok.Msı afterburner ile sıcaklık derecelerine de bakıyorum ekran kartı 60 işlemci 70 civarında takılıyor.Çok fazla ısınma olmuyor.Ama oynadıktan bi yarım saat...
  4. kaantgt

beylerbir çözüm istiyorum sizden İlk önce bilgisayar özelliklerimi söyleyeyim size amd ryzen 5 1600 x gtx 1060 6 gb ekran kartı 16 gb 3000mhz ram 1 tb hard disk ve ssd var bilgisayarım gta 5 oynarken bazen 5 bazen yarım saat sonra fanlar çok hızlı çalısıp birden ekran kararıyor ama klavye ve...
Top Bottom