Arama sonuçları: *

1. T

Monitörüm 4k fakat YouTube 4k videosu asla 4k gibi değil

Aaaa çok mantikli 8k açmak deniyecegim teşekürler
  2. T

Eyw denicem Ya bence 4k da daha net olmasi lazim ama bilemedim teşekkürler
  3. T

Çözümü yok dimi 60 a sabitlesem düzelir mi
  4. T

Monitörüm gigabyte M27UP dual mod monitör sistemimde cok rahat oynatir videoyu ethernet bağlı 9070 xt ve 7800x3d var videoyu 4k yapiyorum YouTube da fakat eminim video 4k değil. Sağ tıklayıp meraklısınaya tıklıyorum orda da 4k gözüküyor anlamadım bilen çözen falan var mı?
  5. T

12vhpwr kablo bağlantısı

Merhabalar Bilgisayarı topluyorumda şimdi psu dan 2 tane 8 pin pcie kablosu bide 12vhpwr dan 2 * 8 pin pcie kablo cikti asus prime 9070xt ekran kartina 3*8 gerekiyor 2 tanesini 12vhpwr ile kullansam sıkıntı olur mu digerini direkt 8 pinden 8 pine kablo takarim diye düşündüm.
  6. T

Çözüldü✓ AMD Desteği Olmayan Wifi Kartını Amd Sisteme Takarsak Ne Olur?

Hocam merhabapar sıkıntı yaptı mi? Memnun musunuz? Hocam ben siteyi kullanamadim bi türlü de b650m-r için de çalışır mı?
  7. T

Yardım PC İÇİN wifi adaptör önerisine ihtiyaçım var

Hocam merhabalar sistem intel mi amd mi? Bende bu pcie kartini almayı düşünüyorum fakat amd de sıkıntılıymiş sanirim.
  8. T

Philips Evnia Mönitör alınır mı?

Hocam monitörden bahsediyodum
  9. T

Philips Evnia Mönitör alınır mı?

Hocam benzer sistemim olacak muhtemelen de kartin 4k da hikaye oyunlarindaki performansı nasil bende arastiriyorum. Strese bindim yemin ederim 4k(dual) mi 2k mi alsam diye. Sende kart kac yil daha 4k da oynatir?
  10. T

Monitör den Anlayanlar Yardım; Philips Evnia 27M2N3800A/00 27″ 4K 160Hz - 320Hz

Hocam merhabalar ayni gpu bende de var 4k ile 2k arasinda kaldim. Oyunlarda fps degerleri nasıl fsr ve framegen ile görüntü çok bozuluyor mu? Sizce alinir mi kart 4k cozunurlukte kaç sene götürür tahmini. Teşekkürler
  11. T

ASUS Prime B650M-R anakarta R7 7800x3D işlemci takılabilir mi?

Ya benim suçum ztn anakartalr hakkinda tek bilgim performansa etki etmedikleri sonradan diğer seyelri öğrendim ogrendigimde de cok gecti anakarti almıştım. Anakarti bundan aldim diye de sogutuculu 990 pro aldim bakalim bütçe artarsa satip degisirim anakarti bi 6-8 yil bu pc yi kullanirim gibi...
  12. T

Hocam anakart elimde var simdi onu satip ekstra masrafa gerek var mi ya 0 performans artışı icin sadece ısı bakımından avantaji olacak benim icin muhtmeln. 32 gb dan fazla da ram takmam %99. Bide kasam matx onun icin matx versiyonunu alicam alirsam. Wifi kullanmayi dusunmuyorum ethernet...
  13. T

Eyw hocam teşekkürler tüm gündür şunu arastiriyodum. Sistemin yazın sıcaklıkları ne durumda benimki de cok benzer olacak muhtmeln
  14. T

Hocam ramler sikinti yaratiyomus herhalde de gemini ve gpt ye sordum ilk açılışta biraz beklemen lazim normal falan dedi de parca aprca aliyorum sistemi artik tamamlaninca göreceğiz. Bide islemci icin mosfet yeterli mi diye merak etmistim herhalde uzun zmaandir kullaniyosun sıkıntı cikarmadi galiba
  15. T

Hocam sistem parcalarin neler bende ram olarak patriot viper venom varda bazen sorun yasayan olmus anlamadim sıkıntı olur mu birde sogutucu olarak ne kullaniyosun acaba
  16. T

Çözüldü✓ Gigabyte rx 9070 xt gaming oc

Gigabyte rx 9070 xt sahipleri memnun musunuz herhangi bi sıkıntı var mı. Sıcaklık sorunu olduğunu okuyorum bi kaç yerde. Sapphire pulse ile kiyaslarsaniz hangisini alirsiniz yoksa 3 bin lira fazla koyup gigabyte yerine asus'u (prime) mu tercih etmeliyim?
  17. T

Çözüldü✓ Sapphire nitro+ 9060xt

Hepinize teşekkür ediyorum
  18. T

Çözüldü✓ Sapphire nitro+ 9060xt

Bazı yerlerden 9000 serisinin sapphire modellerinde donma takilma ekranin gitmesi gibi problemler duydum ancak hic bi yerde de böyle bi sorun görmedim. Kartı almayi düşünüyorum su an amd kartlara zam gelmesiyle beraber Nvidia ds fiyatı arttirdi. Onun için amd bakıyordum ve içime kurt düştü.
Geri