Arama sonuçları: *

1. NinjaEleman

🔥İndirim 🔥Hepsiburada İş Bankası En Sevilen Kitaplarda 4 Kitap 150 TL🔥

Her şey daha çabuk kitap okuyun diye :kekw:
  2. NinjaEleman

🔥PUMA GRAVITON Ayakkabı (904TL)🔥

Sadece 42 numarası bu fiyatta, diğer numaralarda fiyat değişkenlik gösteriyor.
  3. NinjaEleman

🔥İndirim Ozmo 1 KG Mini Yumurta 195 TL

Lokasyona göre değişiyor sanırım, sepete eklerken il - ilçe - mahalle seçimi sonrası fiyatı 650 ₺olarak güncellendi.
  4. NinjaEleman

Goodbye dpi çalışmıyor

BPT nin haberine göre; görseldeki gibi genel bir sorun var, kesin bu sebepten mi bilmiyorum ama belki alakası vardır hocam.
  5. NinjaEleman

❌İndirim Bitti! Pazarama 750TL Hediye Çeki - 600TL

Hocam bu kodu sadece pazarama da kullanacaksak ne kadar faydası olur bilmiyorum, bir arkadaşım buradan aldığı ürün özelinde baya bir uğraştı. Sorun yaşanması durumunda her zaman sağlıklı destek sağlamıyorlar sanırım, ya da bize denk gelmiş.
  6. NinjaEleman

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Hocam anladığım kadarıyla senin bu siteler ve bu konu başlığı hakkında bir fikrin yok, polemiğe girmek istemiyorum fakat bilgin olmayan konularda böyle ileri geri konuşup insanları ya da platformları zan altında bırakman hoş bir durum değil. Çevremde kimsenin parası itemsatışta kalmadı, parayı...
  7. NinjaEleman

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yan ekran olarak dikey kullanıma uygun bir monitör arıyorum uzun zamandır, depo kısmındaki ürünler ne kadar güvenilir ya da ne kadar kullanılabilir acaba fikri olan var mı? sıfır almak daha mı mantıklı olur?
  8. NinjaEleman

İtemsatış vs. Hesapcomtr

hocam komisyon aldıklarını belirttim zaten kimse babasının hayrına bu kadar büyük bir topluluğa fırsat sunmaz, kaç kişi çalışıyor arka planda Allah bilir. Daha önce şahit olduğum için biliyorum her sipariş için olmasa da dava sürecini bizzat kendileri yönetiyor. Hukuk olmaması konusunda haklısın...
  9. NinjaEleman

İtemsatış vs. Hesapcomtr

hocam anlamanız gereken temel nokta şu ki bu para itemsatışa gitmiyor ya da ilanı / hesabı itemsatış firmasından satın almıyorsun. Doğal olarak onlardan böyle bir talepte bulunma hakkın da yok. Daha önce yaptınız mı bilmiyorum ama ilan oluştururken ya da satın alırken karşınıza çıkan ve onay...
  10. NinjaEleman

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Çok uzun zamandır pasif olarak takip edip, ağırlıklı olarak alışveriş konusunda özellikle sıcak fırsatlar başlığını takip ediyordum, bu tür bir konuya denk gelince dahil olmak istedim. Öncelikle oyuncu pazar yeri başlığı altında gerek yurt içi gerek yurt dışı yüzlerce belki binlerce platform var...
Geri