Arama sonuçları: *

1. J

Bilgisayar Upgrade Yardımı

tamamdır gigabyte iyi markadır zaten kasayı da hallettik bugun sadece incehesap cuma gecesi bekleyeceğim belki güzel bir şey gelir ucuza falan ona da bi bakayım
  2. J

bunu alalım da argb var mı acaba bunda
  3. J

dediğiniz gibi amazonda bi karmaşıklık var sepetten çıkardım kasayı sizi bekliyorum :D
  4. J

kasa attığım linkteki mi hocam ?
  5. J

kasa , ram ve anakartı dediğiniz gibi güncelledim. ( kasa bu değil mi = https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DFHQ5HVL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 )
  6. J

masamdan dolayı kasayı masa üstünde tutamıyorum hocam kasa sağ altta durunca bende pek görünüş olup da masraf çıkarsın istemedim ama önerileriniz varsa bakılabilir hocam
  7. J

valla hocam parçalar uzun ömürlü ve sağlam oduğu için o paralar aslında normal gibi ya ortalama bir sistem gibi durmuyor fakat ekran kartı konusunda hala düşünceliyim ya upgrade isterken satması vs. her yönden düşününce nvidia daha mantıklı gibi geliyor
  8. J

16 yım şuan ve işim gereği yetmiyor normal kullanımda bile oyun oynamazken 9-10gbleri görüyorum 32gb de bir süre yetmeyecek bana sonra yükseltme ihtiyacı duyacağım direkt 64 yapayım uzun süre kafam rahat kalsın diye düşünüyorum anakartı değiştirdim öneriniz üzerine.
  9. J

https://www.gaming.gen.tr/urun/405995/corsair-vengeance-rgb-64gb-2x32gb-6000mhz-cl30-amd-expo-ddr5-ram-cmh64gx5m2b6000z30/ ram olarak bunu güncelliyorum anakartın ne farkı var tam olarak ?
  10. J

Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir bilgisayarım mevcut , bilgisayarımı yükseltmek istiyorum yetersiz geldiği için fakat kökten bir değişim istedim. Şuan kullandığım bilgisayarın özellikleri ve yerini alacakları bırakıyorum ; AMD Ryzen 5 5600x --> AMD Ryzen 7 9800x3d (...
Geri