Arama sonuçları: *

1. Yiğit_Emre

90x50 yada 90x40 Mouse Pad Önerisi

teşekkür ederim
  2. Yiğit_Emre

90x50 yada 90x40 Mouse Pad Önerisi

Masama 90x50 tam olarak oluyor çünkü masamı ölçtüm 95x55 falandı galiba o yüzden 90x50 tam uyuyor ama baktığım kadarıyla piyasada hiç yok o boyutta, bende mecburen 90x40 bakmaya başladım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (valo/cs) bana buna uygun kaliteli (kayma olayı,tutuşu fln) iyi olan...
  3. Yiğit_Emre

GTA V PREMİUM VE ENHANCED FARKI NEDİR ?

bu premium editionda grafikler yeni online açık fln demi yoksa eski sürüm olan mı sence hangisini yüklim
  4. Yiğit_Emre

GTA V PREMİUM VE ENHANCED FARKI NEDİR ?

Ben Epic'te 525tl olan GTA V aldım ama kütüphaneme bu ikisi geldi hangisini oynamalıyım yada bi mantığı var mı ? GTA V PREMİUM EDİTİON : 125 GB GTA V ENCANHED : 100 GB
  5. Yiğit_Emre

PAPARA AÇILIYOR (16.12.2025)

Papara İnstagram hesabı üzerinden bu paylaşımı yaptı. Papara tekrar açılır mı
  6. Yiğit_Emre

BİLGİSAYAR ALDIM OYUN ÖNERİLERİNİZİ YAZAR MISINIZ ?

gamepass direkt 250 tl aylık o nasıldır
  7. Yiğit_Emre

alınır mı yani bilemedim ki
  8. Yiğit_Emre

zaten yarında GAME-PASS aboneliği hakkında bir konu açacağım orda da fikirlerinizi yazarsan sevinirim. bende öyle bir abonelik düşünüyorum... 1764619980 steam yada epic games kış indirimlerinde iyi bir indirim gelirse almayı düşünüyorum
  9. Yiğit_Emre

steam kış indirimleri geliyor ya orda almayı düşünüyorum 1764619602 RDR2 başladım bile chapter III deyim
  10. Yiğit_Emre

tamam teşekkür ederim
  11. Yiğit_Emre

teşekkür ederim
  12. Yiğit_Emre

teşekkür ederim
  13. Yiğit_Emre

genel olarak internette beklentilerin altında denmiş
  14. Yiğit_Emre

çok teşekkür ederim, sağol.
  15. Yiğit_Emre

Konuyu paylaşırsanız sevinirim daha fazla kişi görüp önerilerini yazsın Ayrıca dediğiniz oyunlarıda listeme yazdım cevabını için teşekkürler 1764616647 Ghost Of Tsushima kötü olmuş diyorlardı sence değer mi oynamaya
  16. Yiğit_Emre

İLK KEZ BİR BİLGİSAYAR ALDIM; 𝙎𝙄𝙎𝙏𝙀𝙈𝙄𝙈 --------------------------------------- 𝗔𝗠𝗗 𝗥𝗬𝗭𝗘𝗡 𝟱 𝟳𝟲𝟬𝟬 𝗔𝗠𝗗 𝗥𝗔𝗗𝗘𝗢𝗡 𝗥𝗫 𝟳𝟳𝟬𝟬 𝗫𝗧 𝗚𝗔𝗠𝗜̇𝗡𝗚 𝗢𝗖 𝟭𝟮𝗚𝗕 𝟯𝟮 𝗚𝗕 𝗗𝗗𝗥𝟱 𝗥𝗔𝗠 𝗚𝗜̇𝗚𝗔𝗕𝗬𝗧𝗘 𝗔𝟲𝟮𝟬𝗠 𝗛 𝗔𝗡𝗔𝗞𝗔𝗥𝗧 𝗦𝗧𝗥𝗢𝗡𝗚 𝗠𝟰-𝟭𝟮𝗫𝗣𝗥𝗢 𝗞𝗨𝗟𝗘 𝗧𝗜̇𝗣𝗜̇ 𝟰 𝗕𝗔𝗞𝗜𝗥𝗟𝗜 𝗦𝗢𝗚̆𝗨𝗧𝗠𝗔 𝙈𝙊𝙉𝙄𝙏𝙊𝙍𝙐𝙈 --------------------------------------- 𝗔𝗦𝗨𝗦 𝗧𝗨𝗙 𝗚𝗔𝗠𝗜̇𝗡𝗚 𝟮𝟰𝟬...
  17. Yiğit_Emre

PAPARA KAPANDI HANGİ KARTA GEÇELİM ?

KARŞILAR OYUN ALMAYI GEREKSİZ HARCAMA OLARAK GÖRÜYORLAR 1763500970 NASIL MEMNUNMUSUNUZ AİLE İZNİ FLN NASIL KARTI NASIL ALIYORUZ KULLANIMI FLN
  18. Yiğit_Emre

''Papel cashback konusunda iyi ama sadece para gönder para al olayı var başka bi avantajı yok.'' ŞÖYLE BİR MESAJ ALDIM SADECE PARA TRANSFERİ İŞİNE YARIYORMUŞ ONLİNE ALIŞVERİŞ MARKET HARCAMALRI (MİGROS,BİM VB..) STEAM EPİC GİBİ OYUN YERLERİNDEN ALIŞVERİŞ OLMUYOR MU
  19. Yiğit_Emre

papel nasıldır hocam
  20. Yiğit_Emre

aileye bildiirm gitmiyor ve steam apic gibi yerlerden alışveriş yapabiliyorum demi
Geri