Arama sonuçları: *

1. Yiğit_Emre

Oyun Dinar Güvenilir mi ?

doğrudur pindirimden şaşmayalım biz teşekkürler hocam
  2. Yiğit_Emre

Çok sağolun teşekkür ederim internette hiç bu konu ile ilgili forum görmedim şikayet var sitesinde ise herkes PUBG hakkında konuşmuş.
  3. Yiğit_Emre

merhabalar valorant vp satın alacağım bugüne kadar pindirim üzerinden alım yapıyordum sitelere bakarken ''Oyun Dinar'' adında bi site gördüm orda vp ler çok ucuz piyasanın en ucuzu olarak bilinen pindirimde bile 2925 vp 800tl iken oyun dinar da 500 tl sizce neden bu kadar ucuz güvenilir mi...
  4. Yiğit_Emre

Hocam 8 9 Yıl Gidecek Telefon Önerin

yazdığım mesaja bakabilirsiniz önceki sayfada
  5. Yiğit_Emre

8-9 yıl götürsün demiş android telefonlar max4-5 yıl sonra allaha emanet diyip kafayı yiyorlar donmaya başlıyor Örneğin iPhone 12 ve Samsung Galaxy S 20’de 2020 yılında çıktılar şu an iPhone 12 ticareti dönen alınan satılan ve aktif olarak kullanılan bir telefon çünkü halen daha performansı...
  6. Yiğit_Emre

dynamic island İsteğin yoksa ayrıca apple’nin yapay zekaların da kullanmak istiyorsan iPhone 16e modeline bakabilirsin Eksileri şunlar= bir kamerası var, eski kasa tasarımı, dynamic island yok Artıları= Apple’ın en son model güçlü işlemcilerinden biri (A18) ve Yapay zeka desteği ayrıca 48MP...
  7. Yiğit_Emre

Spiderman mi Cyberpunk 2077 mi Alayım

bende öyle düşünüyorum
  8. Yiğit_Emre

Spiderman mi Cyberpunk 2077 mi Alayım

EPİC hesabımda 215 tl var üstüne koyup bu ikisinden birini alacağım sizce hangisini alayım mesela spiderman alsam cyberpunk'ı crack indireceğim sizce hangisini alayım hangisini crack indireyim
  9. Yiğit_Emre

VALORANT VAN9003 HATASI (WİN 10>WİN11)

eğer bilginiz varsa şu konuda da yardımcı olursanız sevinirim şu an Valorant'a girdiğimde VAN9003 hatası alıyorum araştırdığımda Windows 10'dan Windows 11'e geçtiğim için bu hatanın yaşandığını 1. adım olarak Windows'tan ayarlar kısmından güncelleştirmeleri denetle kısmında en son sürüme...
  10. Yiğit_Emre

EKRAN KARTIMDA SÜRÜCÜ SORUNU VAR !

evet ekran kartına bağlı 1778347827 Ayrıca eğer bilginiz varsa şu konuda da yardımcı olursanız sevinirim şu an Valorant'a girdiğimde VAN9003 hatası alıyorum araştırdığımda Windows 10'dan Windows 11'e geçtiğim için bu hatanın yaşandığını 1. adım olarak Windows'tan ayarlar kısmından...
  11. Yiğit_Emre

𝙎𝙄𝙎𝙏𝙀𝙈𝙄𝙈 --------------------------------------- 𝗔𝗠𝗗 𝗥𝗬𝗭𝗘𝗡 𝟱 𝟳𝟲𝟬𝟬 𝗔𝗠𝗗 𝗥𝗔𝗗𝗘𝗢𝗡 𝗥𝗫 𝟳𝟳𝟬𝟬 𝗫𝗧 𝗚𝗔𝗠𝗜̇𝗡𝗚 𝗢𝗖 𝟭𝟮𝗚𝗕 𝟯𝟮 𝗚𝗕 𝗗𝗗𝗥𝟱 𝗥𝗔𝗠 𝗚𝗜̇𝗚𝗔𝗕𝗬𝗧𝗘 𝗔𝟲𝟮𝟬𝗠 𝗛 𝗔𝗡𝗔𝗞𝗔𝗥𝗧
  12. Yiğit_Emre

Merhaba. Benim problemim şu bilgisayarım normal çalışırken ve ben kullanırken aniden monitör 10-20 saniye kadar donuyor sonra siyah ekran geliyor klavyenin mouse‘un monitörün ışığı hepsi kesiliyor ama Kasam'ın ışığı halen yanmaya devam ediyor ve kasa kapanmıyor kapatmak için mecburen fişi...
  13. Yiğit_Emre

0 KESEN TIRAŞ MAKİNESİ ÖNERİ

Sıfıra yakın kesen tıraş makinesi önerileri lazım 0-2000tl arası
  14. Yiğit_Emre

90x50 yada 90x40 Mouse Pad Önerisi

teşekkür ederim
  15. Yiğit_Emre

90x50 yada 90x40 Mouse Pad Önerisi

Masama 90x50 tam olarak oluyor çünkü masamı ölçtüm 95x55 falandı galiba o yüzden 90x50 tam uyuyor ama baktığım kadarıyla piyasada hiç yok o boyutta, bende mecburen 90x40 bakmaya başladım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (valo/cs) bana buna uygun kaliteli (kayma olayı,tutuşu fln) iyi olan...
  16. Yiğit_Emre

GTA V PREMİUM VE ENHANCED FARKI NEDİR ?

bu premium editionda grafikler yeni online açık fln demi yoksa eski sürüm olan mı sence hangisini yüklim
  17. Yiğit_Emre

GTA V PREMİUM VE ENHANCED FARKI NEDİR ?

Ben Epic'te 525tl olan GTA V aldım ama kütüphaneme bu ikisi geldi hangisini oynamalıyım yada bi mantığı var mı ? GTA V PREMİUM EDİTİON : 125 GB GTA V ENCANHED : 100 GB
  18. Yiğit_Emre

PAPARA AÇILIYOR (16.12.2025)

Papara İnstagram hesabı üzerinden bu paylaşımı yaptı. Papara tekrar açılır mı
  19. Yiğit_Emre

BİLGİSAYAR ALDIM OYUN ÖNERİLERİNİZİ YAZAR MISINIZ ?

gamepass direkt 250 tl aylık o nasıldır
  20. Yiğit_Emre

BİLGİSAYAR ALDIM OYUN ÖNERİLERİNİZİ YAZAR MISINIZ ?

alınır mı yani bilemedim ki
Geri