Arama sonuçları: *

1. E

Beyaz klavye önerisi bütçe 5k

Güzel ama tam boy değil teşekkür ederim 1761049628 Evet dostum bunlar baya güzel klavyeyi alamasam da mouse alabilirim teşekkür ederim
  2. E

Teşekkür ederim beyler fakat bana tam boy klavye lazım
  3. E

Arkadaşlar full beyaz sistem yapıyorum sizden beyaz klavye önerisi bekliyorum klavye %100 olursa sevinirim olmazsa da olur varsa mouse kulaklık önerilerine de açığım güzel bir şeyler olsun şimdiden herkese teşekkür ederim
  4. E

Xpg ram 32 gb nasıldır alınır mı

Gigabyte aero 5070ti tercih ettim beyaz
  5. E

Teşekkürler o zaman klev alıyorum
  6. E

Dostlar merhaba full beyaz sistem topluyorum tek eksik ram var bu fiyata bu ram nasıldır var mı önerileriniz hepinizin yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum
  7. E

2 K beyaz gaming monitör önerisi

Teşekkürler bi araştırayım
  8. E

2 K beyaz gaming monitör önerisi

Arkadaşlar selam beyaz bi sistem topladım ona uygunda bir monitör arıyorum varsa önerilerinizi bekliyorum bütçem 10 15 bin arası
  9. E

Çözüldü✓ 5070ti bu fiyata değer mi

Gigabyte aero 5070ti aldım arkadaşlar teşekkür ederim
  10. E

Hahaahah teşekkür ederim bilmiyorum ya bu gigabyte alıp geçicem gibi
  11. E

Sinerji de 47 bin ve şuanda 6 ayın en düşük fiyatı bu gözüküyor alınır mı sence yoksa kasımda indirimleri beklemeli miyim
  12. E

Evet bende beyaz bir sistem toplamaya çalışıyorum gigabyte aero da var birde Msi 5070ti beyaz modeli var ama şuan 60 bin civari bilmiyorum belki Kasım indirimlerinde denk getirebilirsem ondan almaya çalışacağım ek olarak beyaz tavsiye edebileceğin ekran kartı var mı
  13. E

Teşekkür ederim bi göz gezdireyim 1760761001 Evet ister istemez insan biraz da şekil olsun istiyor tavsiyelerin için teşekkürler
  14. E

Değerli yanıtın için teşekkür ederim dediğin gibi 9070 versiyonu hem daha uygun olup hem daha ucuz fakat seninde dediğin gibi marka takıntısı olmuş sanırım bende bir de profesyonel amaçla kullanmayacağım için göze de hoş gelmesi açısından bir sistem topluyorum teşekkürler önerilerin için
  15. E

Önerin var mı
  16. E

Merhaba arkadaşlar iyi günler sizlere danışmak istedim şuan normal piyasa fiyatı 52 60 bin arası olan bu kart 50 bine civarında sizce değer mi sizin de görüşlerinizi bekliyorum
Geri