Arama sonuçları: *

1. SlmnAtcc

Sistem Toplama Hakkında Sorularım Var

toplamamda bi sorun yok daha önce kendi sistemimi kendim topladım suan kullandığımı ama alalı yaklaşık 7-8 sene oldu yeni parçalar hakkında bir bilgim olmadığından yardım lazımdı teşekkür ederim
  2. SlmnAtcc

tek bi yerden istememin zora soktugunu biliyorum istememin sebebi ise taksitle alıcak olmam itopya şuan baktığımda tek taksitle fiyatını gösteren site diğer siteler taksite ne kadar ekliyo bilmiyorum ama itopyadan baz alırsak 62k sistemler aylık 7k bandında oluyo ve buna okeyim 1762293542...
  3. SlmnAtcc

direk 62k bütçe ile 5070li sistem dizebilecek var mı ya o kadar kafam yandı ki 2 gündür sistemi sipariş edemedim zam gelmeden yarın yada perşembe edeyim kurtulayım artık dizecek birisi varsa parçaların hepsi 1 yerden alınması lazım <3
  4. SlmnAtcc

ryzen 5 9600x işlemci
  5. SlmnAtcc

işlemcim seninki kadar iyi olmayacak knka fazla bir bütçemde yok ama daha uyguna varsa alırım tavsiyeniz yoksa colorfulun bios updateleri ne sıklıkla geliyo bi sıkıntı yaratır mı
  6. SlmnAtcc

2 ram kullanacağım çok bütçem yok 6-7k bandında olursa çok güzel olur ryzen 5 9600x var işlemci olarak
  7. SlmnAtcc

ilk sorum 5070 için anakart lazım argb özelliği olan fiyat olarak çok uçuk rakamlar veremem önerilere göre bakacağım
  8. SlmnAtcc

sistem alacağım aklımda olan sorulara cevap verebilecek aktif birisi varsa çok güzel olur konuştukça aklıma gelir illa ama şuan aklımda 2-3 sorum var
  9. SlmnAtcc

Çözüldü✓ Sistem Alıcağım Yardım Lazım

çoğu site 12 ay taksit yapıyor knkam peşin fiyatına olmak zorunda değil yazdım ztn aylık 7k limit var
  10. SlmnAtcc

knka taksitle olduğu için direk bi bütçe veremiyorum çok değişiyo genelde taksit fiyatları ama itopyada fln 65klık sistemler taksitle 7k ya oluyo o civarda olması lazım büyük ihtimalle genel olarak 5070 ile uyumlu f/p parçaları bulup kendimde toplayabilirim
  11. SlmnAtcc

Selamlar arkadaslar sistem almak istiyorum hazır indirime girmişkende 5070 li sistem bakıyorum amd ekran kartları ile ilgilenmiyorum 5070li alınabilenecek hazır sistem tavsiyeleri yada tek tek alıcak olucaksamda güzel parçalar nelerdir olmasını istediğim 2 şey var 1. 5070 ekran kartı 2...
  12. SlmnAtcc

5070 55000Tl Alınır mı

attığın sisteme göre pahalı olmasının sebebi knkam 32gb ram var attığın 16gb işlemci soğutucusu senin attığına göre çok daha farklı bir marka ekran kartı zaten attığında zotac benim dediğim gigabayt kasalarda da fark var anakart a serisi senin attığında ben b yazmışım stok parçalarla benim...
  13. SlmnAtcc

5070 55000Tl Alınır mı

gördüm knka bu sistemi 1-2 degisiklikle 50k oldu bakıcam salı yada çarşamba siparişi vericem 1760892909 normalde eylülde alıcaktım ödemeler gecikti iş uzadı kaldı öyle yapmayı da düşündüm de alıp aradan çıkarırım kasımın ortasına daha çok var 1760892960 tamamdır knkam sağolasın hafta içi...
  14. SlmnAtcc

5070 55000Tl Alınır mı

bakmadım aklımda bulunur 2-3 gun içinde alacağım ztn buraya yazarım 1760870508 ben sitede yazanı yazdım oc yapmayı da bilmiyorum o yüzden karıştırmam oraları ram konusunda da fiyatı çok yükseltiyo cl30 yapmak yanında monitör alıcağımdan yükseltmedim 1760870695 sistem zaten tam 55000tl değil düz...
  15. SlmnAtcc

5070 55000Tl Alınır mı

55000Tl 1760865840 yaptığım değişikliklerden önce 48000 civarindaydı zaten rami 32 yapıp soğutucuyu değistirdim bi de kasayı değiştirdim onun dışı anakart işlemci hazır sistemin stok parçaları uzun bir süre bilgisayar eksiğimi götürür diye düşünüyorum teşekkür ederim
  16. SlmnAtcc

5070 55000Tl Alınır mı

Öncelikle selamlar yeni sistem almayı düşünüyorum itopya üzerinden bi hazır sistemde değişiklikler yaparak bu hale getirdim fiyatına değer mi sıkıntılı bir parça var mı diye yazayım dedim Parçalar İşlemci:AMD Ryzen 5 7500F Anakart:GIGABYTE B650M D3HP 6400MHz Oc Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce RTX...
Geri