Arama sonuçları: *

1. L

TCL 27g64 Monitörün Kullanıcı Yorumlarını Bekliyorum?

mprt kapalı ve ekran kartı sürücüsü güncel şimdi baktım zaten otomatik geldiğinde kendi güncelliyor sizinde dediğiniz gibi ya baklodan yada bir ayar var o kapatıyor bilgisayara format attırsak fabrika ayarlarına çevirsek nasıl olur acaba?
  2. L

evet kendi kablosu benim elimde başka hiçbir kablo yoktu biraz önce destek ekibe yazdım bakalım ne diyecekler yarını bekliyorum
  3. L

elime aslında baya eski bir monitör vardı düne kadar onu kullanıyordum oda hdr desteklemiyor başka bir kabloda hdmi var ama eski nesil ps3 için kullanıyorduk o kabloda desteklemez diye düşünüyorum yeni bir dp 2.1 mi acaba çözümü tam bilemiyorum
  4. L

kusura bakmayın yine ters attım ama düz çekimde tam gözkmüyor bunlar amd ekran ayarları amdfreesync 180hz ve osd den kapalı olduğu için desteklenmiyor yazıyor 1788208150 dendim 109 biti kapattım fakat yine olmadı
  5. L

monitör bugün elime ulaştı hiç ayar yapmadan osd menüsüne girdim ve hdr açıl değildi sonra fabrika ayarlarına döndüreyim bir sıfırlayayım ayarları dedim yine kapalıydı ekran kartı 9060xt 2 dp portu var ikisindede denedim olmadı 144hze çektim 180hzde 8 bit 144hzde 10 bit ama hdr açılmadı yine
  6. L

hdr hiç açılmıyor gri ve win11 dehdr desteklenmiyor yazıyor 1788207521
  7. L

1788206951 burda yazmış olduğunuz eko veya güç tasarufu bilgisayar ilk aldığım zamanlarda bunlarlar biraz oynamıştım sanırım tam hatırlayamadım
  8. L

lütfen şurdan şuraya tıklayın şunu kapatın cinsinden yardım edebilirmisiniz
  9. L

evet fotoğraf atmamı istermisiniz garip oldu bir monitörü açtım daha ayra yapmadım ve smart hdr ı bile aktif edemiyordum fabrika ayarlarına çektim sıfırladım tekrar fakat olmadı 1788206456
  10. L

TCL 27g64 Smart HDR Açılmıyor

ürün bugün itibariyle elime ulaştı ölü piksel yok tamamen kusursuz bir ürün fakat smart hdr a gelince işi değişti osd menüsünde ne yaparsm yapayım smart hdr ı etkinleştiremedim windows11 den baktım hdra fakat desteklenmiyor yazıyor ve hdr ı açamıyorum ürünmün sayfasında hdr600 desteklediğini...
  11. L

monitör geldi ölü piksel yok monitör kapalıymış gibi cidden bir ışık sızması yok ürün sağlam fakat bir sorunu var bana gelen üründe smart hdr özelliğini açamıyorum windows 11 dede desteklenmiyor yazısı var bunu çözemedim birtürlü 1788206188 hocam bir şey sorucam size gelen üründe hdr...
  12. L

bende sipariş ettim yarın elime ulaşır ölü piksel çıkmaz ise iadesi süreci başlıyacak
  13. L

TCL 27G64 MONİTÖRÜ OLNALAR ALANLAR NASIL BİR BEKLENTİNİZ VARDI VE GELDİĞİNDE BEKLENTİNİZİN ÜSTÜNDE VEYA ALTINDAMIYDI TRENDYOLDAN TCL RESMİ MAĞZADAN ALINAN MONİTÖRLERDE BAZILARI SORUN YAŞARKEN BAZILARI YAŞAMAMIŞ BEN BUNU TEKNOLOJİ ŞANS İŞİDİR DİYE YORUMLUYORUM VE EVET ÖYLE ŞAN İŞİ MAĞZA SİZ İLE...
  14. L

Bu Siteden Monitör Almak Mantıklımı Ebrarbilgisayar

site bu nedir necidir hiç duymadım herhangi bir sorun aksaklık müşteri memnuniyetsizliği yaşarmıyım iyisiyle kötüsüyle dinelemek isterim
  15. L

Onvo Mx2 (Sıfır) Vs. İkinci El Onvo Rx5 Karşılaştırması

MX2 sıfır fiyatı 36-37 arasında, 2. el RX5 de o civarlarda. Aslında kararsız kaldım. Aslında 2. el bir sorunu vardır belki; açıklamaya temiz yazılmış da bilemiyorsun, gidip görmeden. Sıfır almakta avantaj, garantisi mevcut, aklında pek sorun kalmıyor; fakat performans açısından RX5 daha iyi.RX5...
  16. L

Yüksek İnç Değerlerine Sahip Monitör Arıyorum Önerileriniz Nelerdir

minimum 32inç olucak şekilde ve daha yüksek inç değerleri olucak şekilde bir monitör arayışındayım en uygun fiyatlı oyunları sorunsuz oynatabilecek bir monitör televizyon vs.de olur bilgisayara bağlanabilecek şeiklde olanlar onun dışında başka bir kriter yok f/p
  17. L

Battelfield serisini online oynayamıyorum

anticheat ea den diyorsanız geçen yükledim fakat nasıl çalıştığını anlamadım steam ve epik üzerinden alındı oyunlar
  18. L

Battelfield serisini online oynayamıyorum

bf1 bf 2042 bf5 gibi oyunun serilerini hiç bir şekilde online oynayamıyorum ama bf6 yı online bir şekilde oynayabiliyorum hertürlü yolu denedim neredeyse ama çözülmedi oyunun içindeyken wifi kullanılamaz diyor güvenlik duvarını kapattım denedim olmadı bu sorunu yaşayıpta çözen kişiler veya...
  19. L

15 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Full HD düşünüyorum yüksek Hz değeri ve düşük gecikme bunların yanı sıra sadece tek bir kriterim var güç kablosu adaptör olsun diğer türlü şu anda yaşadığım gibi algılama problemi yapıyor sadece küçük bir noktasına gelince görüntü veriyor o yüzden adaptör güç bağlantısı tercih ediyorum bu göz...
  20. L

Dell AW2525HM vs AW2725DM vs ASUS TUF VG259QMRl5a vs Philips 27M2N3501PA/00

işlemci 7500f 9060xt 16gb ekran kartı 16gb ram
Geri