Arama sonuçları: *

1. A

Isass.exe güvenilir mi?

Yani virüstotalde falan heryerde arattım sıkıntılı olabilirmiş ama Windowsun kendi yazılımlarından biriymiş
  2. A

Isass.exe güvenilir mi?

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim şu virüs var mı yok mu işinden bıktım Isass.exe System32 konumunda eser ile PC'yi tamamen taradım hatta lsass.exe yi özel olarak da taradım bir şey yok sizce sorun yaratır mı yaratmasınya Buarada bilgisayarda l=L ile gösteriliyor ı ile değil lsass.exe olarak
  3. A

Virüsten nasıl korunurum

Birde ESET satın aldım ordada tarama yaptım bir şey çıkmadığini gösterdi ama açılmayan dosyalarda varmış
  4. A

Virüsten nasıl korunurum

Öncelikle yakın zamanda çok dosya falan indiremedim sadece rdr için yama indirmiştim onun dışında bir şey indiremedim bilgisayarı açtığımda korktuğum şey hep virüs olmuştur bende bugün araştırdım ve baktım çok bir şey anlamıyorum sizden yardım istedim öncelikle görev yöneticisinde sıkıntılı bir şey...
  5. A

Cs2 de Neden 170 FPS sabit alıyorum?

CS 2 neden bukadar VRAM kullanıyor ya
  6. A

düzelttim arkadaşlar v-sync açıkmış
  7. A

5070 9800x3Dli sistemimde 2K da 170 FPS alıyorum bu normal değil galiba invidi kendi FPS sınırlamış ama nasıl düzeltilir bilmiyorum bir de OC yapmak istemiyorum ne yapmalıyım
  8. A

Ekran Kartı Coil Whine Sorunu

Daha dün sistemimi topladım fakat oyunlara girince ekran kartından cızırtı geldiğini fark ettim bunu bir cözümü yok oyuzden garantiye göndermeyi düşünüyorum sizce böyle sorun çözülürmü? Çünkü fazla rahatsız ediyor
  9. A

Mouseyi Hareket Ettirirken PC den Cızırtı Geliyor

Nasıl çözerim hocam 1763123438 PSU dan geliyor gibi ama normalde pusuda ses sıkıntısı yok sadece dediğim gibi mouse tekerleğini döndürürken ses çıkartıyor biraz
  10. A

Mouseyi Hareket Ettirirken PC den Cızırtı Geliyor

Neden olduğunu anlamadım ama mousenin tekerleği döndürürken hafif kasadan cızırtı geliyor çok sıkıntı varmıdır sizce
  11. A

PC Nasıl Kapatılır Psu Düğmesi Kapatılmalımı?

PCyi kapattıktan sonra ışık yandığı için ben bukadar kararsız kaldım normde bende normal birşekilde PCyi kapattıktan sonra prizi de kapatıp tamamen kapatmış oluyorum ama nedense mouse ışığı acıkken kapatmak sanki pcye zarar vercek gibi geliyor
  12. A

Bende öyle yapıyorum ama zararlı olup olmadığından emin değilim
  13. A

Öncelikle biraz kafasızca bir soru sordum ancak daha yeni yeni bilgisayar işlerini öğrenmeye başladım. PC'yi normal kapattıktan sonra mouse ışığı dışında bütün ışıklar gitti. PSU'nun düğmesini de kapatmam gerekli mi tüm ışıkların kesilmesi için? PC normalde 5li akım korumalı prize bağlı Herşeyi...
  14. A

Sizce Nasıl Olmuş Biraz Pahalı Ama Yapacak bir şey Yok

Çok fazla düşündüm nekadar fazla düşündüğümü anlatamam en sonunda yeter artık dedim aldım birşeyler yemin ediyorum kafam kalmadı bugün moralim de bozuldu zaten
  15. A

Abi birazda ileriye dönük olmak istedim oyuzden anakart için biraz fazla bayıldım
  16. A

Vatandan alınca pahalıya geldi maalesef yapabilsem bende daha iyisini almaya calisirdim
  17. A

Toplamda 100k ya sistem kurdum öncelikle monitörümü ASUS ROG STRIX XG27acs 2K modelini tercih ettim sistem özelliklerini ise: 5070 windforge OC. 9800x3D ASUS TUF Gaming B850 Plus Wi-Fi SSD 1TB 7400/6400 okuma Kioxia. G.Skill 2x32 RAM 6400MHz. Xigmatek fenix 2 240 siyah sıvı soğutma(daha sonra...
  18. A

Bu Sistemi Alarak Hata Mı Yaptım?

Sağolun giren girdi zaten yıllardır girdiriyorlar ama neyse çok açmanın bir mantığı yok
  19. A

Anladım ben yanlış anlamışım pardon
  20. A

Bi düşüneyim abi zaten düşüne düşüne kafa kalmadı
Geri