Arama sonuçları: *

1. RubyLCK

Cooler master fanlarını(RGB) kontrol edemiyorum

evet NZXT CAM ile kontrol ediyorum 1761073373 buradan kontrol ediyorum
  2. RubyLCK

anakartımda argb desteği olmadığını zaten biliyorum ama NZXT krakeni kontrol edebiliyorum ledlerini NZXT'nin kendi uygulaması ile istediğim gibi değiştirebiliyorum normalde kontrolcü alacaktım ama NZXT yi kontrol edebiliyorum kontrolcüsüz dedim belki bunu da yapabilirim 1761071710 gigabyte ile...
  3. RubyLCK

o zaman neden kutusunun üstünde adreslenebilir RGB yazıyor ki 1761071099 masterplus uyumlu cihazlara baktığımda bu fanları görebiliyorum ve dediğim gibi kutusunda adreslenebilir rgb yazıyor ama içinden usb portu için bir kablo çıktığını hatırlamıyorum
  4. RubyLCK

Gigabyte H610M S2H anakartım var. 3 in 1 Coolermaster Slickleflow 120 ARGB White Edition kasa fanı aldım. Bağlantılarını düzgün bir şekilde yaptım sorunsuz çalışıyor sadece ledlerini kontrol edemiyorum. Masterplus uygulamasında uyumlu cihaz bulunamadı hatası veriyor. 2 hafta önce NZXT Kraken...
  5. RubyLCK

Yardım MASTERPLUS ve Aygıt Yöneticisi Kasa Fanlarını görmüyor

Gigabyte H610M S2H anakartım var. 3 in 1 Coolermaster Slickleflow 120 ARGB White Edition kasa fanı aldım. Bağlantılarını düzgün bir şekilde yaptım sorunsuz çalışıyor sadece ledlerini kontrol edemiyorum. Masterplus uygulamasında uyumlu cihaz bulunamadı hatası veriyor. 2 hafta önce NZXT Kraken...
Geri