Arama sonuçları: *

1. Shelby-GT

🔥İndirim Samsung Galaxy A56 256GB (20.499TL)

Çerçeve ve işlemci olarak daha iyi olduğu için bu modele yöneldim. İşlemci 2 sene içerisinde kendisi belli eder diye düşünüyorum. Bu yüzden sormuştum.
  2. Shelby-GT

🔥İndirim Aula F87 Mekanik Klavye 🔥 1.709₺ (3 Taksit )

Switchlerin ses videosunu bulamadım. Ses için bir bildiğiniz bir kaynak var mı ?
  3. Shelby-GT

🔥İndirim Samsung Galaxy A56 256GB (20.499TL)

Bu modelin 128 GB olan versiyonunu alacağım annem için. İnidirim bekliyorum. Sizce gelir mi iyi bir indirim ? Hepsiburada Şuan bu model 19.975 TL
  4. Shelby-GT

Öneri Aula f87 Pro 1700TL ye Alınır mı?

Şarj süresi ne kadar gidiyor, ayrıca şarjın ne kadar kaldığını görebiliyor muyuz ?
  5. Shelby-GT

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Aldığınız klavyede Enter tuşu büyük türkçe keycapslerle geliyor. Acaba ben türkçeden ingilizceye çevirmek istediğimde enter altında ikinci bir switch yeri var mıdır ? Bir türkçe video göremedim hakkında. Türkiye özel bir ürün mü? Tam olarak anlayamadım. Açıklayabilir misiniz ?
  6. Shelby-GT

Yardım Mekanik Klavye Önerisi

1600-1700 ₺ bütçem var. Mekanik klavye istiyorum. Aula F75 tarzı veya ona yakın retro tarzda bişeyler arıyorum. 0 veya ikinci el bir ürün olabilir. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
Geri