Arama sonuçları: *

1. bbldrizzy

❌İndirim Bitti! OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.900₺

MX-6 kullanıyorum 1 ay önce temizledim ve tekrar uyguladım macunu. Sıcaklıklardan memnunum da PC yük altındayken bağırıyor fan eğrisini mi ayarlayamadım nedir? Daha sessiz olacaksa alayım dedim de çok bir farkı yoksa hiç bulaşmıyım
  2. bbldrizzy

❌İndirim Bitti! OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.900₺

5700X3D kullanıyorum Phantom Spirit ile. Almaya değer mi? Çok bir farkı var mı bilen varsa yazsın
  3. bbldrizzy

Çözüldü✓ RX7700XT GÖREV YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYOR

DDU ile kaldırıp AMD'nin sitesinden driver indirip kurun.
  4. bbldrizzy

🔥İndirim Tüm Kıyafetlerde 800tl ye 200tl indirim varmış

Arkadaş sen niye varmış yokmuş diye yazıyosun şu başlıkları
  5. bbldrizzy

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Ben sormuştum mağazaya 850W platinum modeli tekrar gelmeyecek dediler. Diğerlerini bilmiyorum.
  6. bbldrizzy

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Raijintek Cratos Lite hakkında o yorumlar galiba. Ben düz versiyonunu aldım. Daha gelmedi yarın gelecek.
  7. bbldrizzy

KTC Monitör Yazılımlarını bulma ve uygulama rehberi

Hocam ben 2024 Aralıkta aldım bu monitörü. O zaman içinden sadece HDMI kablosu çıkıyordu. Şimdi kutu içeriği güncellenmediyse yine aynıdır. Alacaksanız Amazon'dan Paugge Displayport 1.4 kablolardan alın bir tane.
  8. bbldrizzy

Raijintek Cratos 850w aldım ya. Buna da baktım şimdi 3450 gözüküyor ama tıklayınca 9385 oluyor. Stok yok başka bir mağaza satıyor sanırım.
  9. bbldrizzy

Yaptım bir şekilde. Aşırı saçma ama. İlk başta videoda gösterdiği gibi monitörün HDMI'ı çıkarıyoruz sonra takarken arkadaki joysticki aşağı ya da yukarı yapıyoruz galiba. Videoyu sildim hangi yöndü unuttum ama deneyin. Sonra tuşa basınca videodaki gibi sol üstte ekran çıkması lazım. Aşağı gelip...
  10. bbldrizzy

Dostum nasıl yaptın güncellemeyi? Aynı monitör bende de var ama videodan bir şey anlamadım.
  11. bbldrizzy

❌İndirim Bitti! Casio MTP-1302D Erkek Kol Saati Sepette 1.250 TL

Alamayan varsa üzülmesin kasası paslanmaz çelik değil, kaplama. Güzel duran kötü bir saat. Fiyatı da ona göre zaten.
  12. bbldrizzy

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

İşbankasında 30k üzerine taksitli alışverişe 2000 tl var bir de başka Amazon kampanyaları var 300 tl indirim falan filan. Hepsine katıldım birleştiriliyor mu kampanyalar bilmiyorum bir bilgi yok ama 2000 kesin. Taksit işi de kart limitinin üstüne ekleyip yapıcam olur mu bilmiyorum denicez artık
  13. bbldrizzy

Kart limitim yok peşin alıcam. Amazonda XFX Swift var onu çekicem gibi İş Bankasının kampanyaları var 30kya falan gelicek galiba.
  14. bbldrizzy

Hala bir tane bile 9070xt düşmedi şaka gibi
  15. bbldrizzy

850w platinum olanı yine gelir mi acaba ya? 2800ken almamıştım. 9070XT için yükseltmem lazım PSU'yu.
  16. bbldrizzy

🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

Teşekkürler. Dediğim 9070XT, 5070 gibi kartlar için girişleri uygun değil mi? 5000 serisi kartlarda farklı bir giriş var diye duymuştum da. Dediğim gibi çok bir bilgim yok, şimdi alıp sonra kullanamazsam yazık olur yani.
  17. bbldrizzy

🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

GPS-850HB Platinum olan mı yoksa GPS-850 LB Gold olan mı alınır bilgisi olan var mı? Hala AM4 sistemdeyim ve yakında 9070XT ya da 5070 ile ekran kartını güncelleyebilirim hangisi daha iyi olur acaba? Çok bilgim yok.
Geri