Arama sonuçları: *

1. A

Sıfır pc aldım no signal hatası alıyorum

Bunları nereden bulacağım acaba bir fikrim yok bilgim yok maalesef 1761059149 Gigabayt cantrol canteri yükledim
  2. A

Hocam bilgisayarı televizyona taktım ve çalıştı monitörü yeni aldım ve laptopuma taktığımda görüntüyü verdiği için ondan hiç şüphelenmemiştim yapmamı önereceğiniz bir şey varmı acaba 1761058726 Acaba sürücüleri güncellemek gibi bir şey yaparsam monitöre bağlayabilirmiyim 1761058783 Acaba...
  3. A

Akşam deneyeceğim hocam sizede haber ederim
  4. A

Eyvallah hocam gelişmeleri haber ederim akşama doğru yapacağım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  5. A

Dün gece denedim oda olmadı ütopyayı aradım onlarda bize gönderin diyorlar durduk yere paramızla rezil okuyoruz
  6. A

İkisiylede bağlamayı denedim hocam olmadı monitörde ve kablolarda bir hata yok çünkü laptop üzerinden test ettim görüntüyü veriyor
  7. A

Sinyal yok hatası devam ediyor.(kasanın güncel hali 1761034272 Denedim sonuç aynı maalesef
  8. A

Hocam şuan sadece HDmi kablosu bağlı yeniden deneyeceğim
  9. A

Dönüyor hocam 1761033899 Elimde fazla olarak birtek bunlar kaldı
  10. A

Yanmıyor hocam ekran kartına takıyorum 1761033806 Fotoğraf attım orada yanlış gözüken bir şey varmı ?
  11. A

Arkadaşlar itopyadan sıfır hazır sistem aldım ama no signal hatası ile karşılaştığım için pc yi kullanamadım yardımcı olurmusunuz
Geri