Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 açılışta ısınma sorunu

Sorun tamamen çözüldü gcc programı ve biostan sıvı soğutucu pompa fanı sys_fan2 ye takıldığı için sys_fan2 yi 100e çekince ortadan kalktı yardımınız için teşekkürler.
  2. M

Aynı sorun oldu hocam ancak anakartım gigabyte gcc programıyla çakışmış da olabilir orayı yapmamıştım şimdi farkettim aynı şekilde sys_fan2 yi programdan100e çektim ve kapattım şu anda işe gidip geldikten sonra tekrar kontrol edeceğim
  3. M

Stres testte 70ten yukarı çıkmadı önemli olan uzyn süre kapalı kaldıktan sonra ne olacak onu da yarın yazacağım hocam
  4. M

Hocam dediğiniz gibi çıktı. Sys_fan2 ye takmışlar pompayı onu 100 e çekince sorun ortadan kalktı. Elinize kolunuza sağlık yardımınız için çok teşekkür ederim
  5. M

Teşekkür ederim hocam şu an çalışıyorum akşam gidince bakacağım ve dönüş yapacağım.
  6. M

Hocam bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah açıyorum ve işlemci ısısı 96ya kadar çıkıyor. Curve optimizer işlemi yapmadım zaten sistemi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Garantiden geldikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Bios fb7e sürümünde görünüyor
  7. M

Elimde boşta soğutucu yok malesef garantiye de göndermek istemiyorum 1.5 ay bekletiyorlar
  8. M

Stres testini yaptım max 73 dereceye çıkıyor dediğim gibi sorun sadece ilk açılışta oluyor
  9. M

Cpu kullanımı yok hocam açılışta çoğu program devre dışı
  10. M

Sistemi alalı 1 sene oldu hiç böyle bi sorun yoktu ancak farklı bi sebepten dolayı garantiye gönderdim. Geldikten sonra bilgisayar ilk açıldığında işlemci sıcaklığı kademeli şekilde 96 dereceye çıkıyor ve kademeli olarak tekrar düşüyor. Termal macun yeniledim sıvı soğutma bloğunu işlemciye temas...
Geri