Arama sonuçları: *

1. D

Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

E haklıda ol o zaman ne yapalım jlsjxalsks
  2. D

Anlıyorum belki sen haklısındır ben kendi düşüncemi söyledim
  3. D

Piyasa öznel değil nesnel bişeydir sen bazı kartların gücüne ve yeniliğine önem vererek yorumluyor olabilirsin ama ikinci el piyasasını göz önünde bulundurarak konuşursak bu kart bu fiyat bandı için yabancı değil ve bu fiyatlara alacak kişiler var zaten senin sunduğun fiyat bandından uçuk bişey...
  4. D

Demek istediğim ikinci elden vereceğin fiyat o ürünün ikinci el piyasasına göre de değişiyor mesela sen bunun ederi bu değil şu değil diyorsun ama bazıları o kartı senin abartı bulduğun rakamlara koyuyor ve yine de ürün o fiyattan alınabiliyor bende demek istiyorum ki bu kartın belki de gerçek...
  5. D

Kanka haklısın diyecemde piyasasıda önemli 2.5-3 kartın ikinci el piyasası için abartı rakamlar değil
  6. D

Arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum
  7. D

İkinci el Rx 580 fiyatı

8
  8. D

İkinci el Rx 580 fiyatı

Arkadaşlar xfx rx 580 var kartın sorunu yok ve sıcaklık değerleri iyi sizce ne kadara satabilirim
  9. D

Rx 580in üstüne para koyup yeni ekran kartı almak

Sahibindende 3500-4500 arası ilanlar var rx 580 için ama tabi ki o fiyatlara gitmesi yüksek ihtimal değil ben en azından 3500e satılmasını isterdim
  10. D

Rx 5700 nasıl olur sence, demin baktım rx 5600xt fiyatları da uygun 5600xt 2060ın gücünde 5 civarından başlıyor 5600xt bide 2060 gibi bir şey alsam sence ne kadar uzun ömürlü olacaktır yani götürür mü
  11. D

9500 TL'ye aldım, i3 12 nesil, ddr4 8+8 16gb 3200mhz, h610m k, 500 gb m2 ssd, 600w xigmatek psu bide xfx rx 580 işte bayağı araştırdım fiyatları almadan önce zaten ekran kartını değiştirme planım vardı alırken bende bakınıyorum aslında piyasaya danışmak istedim ikinci el alacam zaten yoksa sıfır...
  12. D

Arkadaşlar ikinci bir kasa aldım 2-3 ay önce rx 580li bir sistem kartta bir sorun yok fanlar ve sıcaklık açısından ama kutu fatura garanti falan yok bu ne kadar gider sizce üstüne 2000 tl koysam sizce ne bulabilirim piyasada
  13. D

Rx 580in üstüne ne kadar konup ne alınır

İ3 12
  14. D

Arkadaşlar yükseltme yapmayı planlıyorum şuan rx 580 var bunu satıp üstüne biraz para koyacağım yada biraz daha iyisiyle takas yapıp üstünü vereceğim piyasayı bilen arkadaşlar 1000-2000 lira civarı üstüne neler alınabilir bilen var mı
  15. D

Arkadaşlar yükseltme yapmayı planlıyorum şuan rx 580 var bunu satıp üstüne biraz para koyacağım yada biraz daha iyisiyle takas yapıp üstünü vereceğim piyasayı bilen arkadaşlar 1000-2000 lira civarı üstüne neler alınabilir bilen var mı
  16. D

Öneri Rockstar ve Epstein bağlantısı

Gta 6 falan bekliyorduk ama bu ciddi bir olay sizce boykot etmemiz gerekir mi
  17. D

Öneri Rockstar ve Epstein bağlantısı

Beyler rockstarın mevcut başkanı sam houser ve leslie benziesin rockstar north eski baş yapımcısının epstein olayları ile bağlantısı olduğu iddia ediliyor sizce bu duruma karşı nasıl bir bakış açısı edinmeliyiz yani düşündüm de biz sadece oyunu oynuyoruz eylemi desteklemiyor kınıyoruz ama ben...
  18. D

Gta 5 fotoğraflı ekranda atıyor

Korsan indirdik
  19. D

Gta 5 fotoğraflı ekranda atıyor

Arkadaşlar ben 1-2 gün önce uygulamalardan birkaç artık dosya silmek istedim. Sildikten sonra Gta 5 e girmeye çalıştığımda fotoğrafların geleceği ekranda direk oyundan hata vermeden atıyor sizce neyi silmiş olabilirim anlayan arkadaşlar var mı
  20. D

Bu ölü piksel için sizce garantiye yollamalı mıyım

Ulan ne aşağılık hamam böceği bu böcek olsan bile utanırsın yeni alınan mala zarar vermeye bula bula bizi buldu
Geri