Arama sonuçları: *

1. onuyurmert

🔥İndirim Çift Köfte Burger + Patates + İçecek 250TL Migros Yemek

Bu şey değil mi ya ? "Millet Starbuck'ta o zaman türkiye zengin ülkedir" diyen dayıyla ölümüne kapışır bunlar. İşten yorgun argın gelmişsindir ( tabi işe gidiyorsan ) Eve gelip yemek yemen lazım ve tek başınasın bu durumda tek tercihin dışarda söylemek ya da hızlı bir şeyler yapmak eğer böyle...
  2. onuyurmert

🔥İndirim Migros Sanal Market ilk siparişe özel 1.500'e 500 TL indirim

Bana da yazma şansın var mı hocam rica etsem
  3. onuyurmert

Steam aile grubuna üye arıyoruz

Tamamen kendi tercihidr, saygı duyarım. Şuan zaten kişisel hesabımda 500 den fazla oyun bulunuyor ve ailede 1000 aşkın oyun buluınuyor. Bir elin nesi var iki elin sesi var mantığıyla yürüyorum ben. Her zaman birlikten güç doğar. Aile üyesinde bulunan diğer arkadaşlara olan saygımızdan dolayı...
  4. onuyurmert

Arayışımız devam ediyor.
  5. onuyurmert

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

Al gitsin hocam zaten yıldan yıla değişiyor asgari ücret. Ben üniversite okurkan aldım 10 bin aldım yıllık toplam, şimdi ödemem başladı, şimdi tek maaşla ödeme imkanım duruyor birde zaten taksitli ödüyorum her ay 1250 şeklinde ödüyorum
  6. onuyurmert

Vestel NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı 23.932 TL

Nasıl yapılıyor acaba biri açıklayabilir mi ? Samsung Eğitim indirimini ?
  7. onuyurmert

CS2 Son Fiyatlar Sonrası İnceleme

Haftasonu patlatırlar bence
  8. onuyurmert

Merhaba, steam aile grubuna üye alımı yapıyoruz aslında öyle alımda değil eğlencesine bizim aile grubuna katılacak arkadaş arıyoruz saygılı sevgili bir arkadaş. Aile grubuna katılanların 300+ oyuna sahip olduğu için bu durumu bozmamak adına yeni gelecek arkadaşın da +300'oyuna sahip olması...
Geri