Arama sonuçları: *

1. B

Anakartın Fiyatı Neden Yüksek?

Elimde eski bilgisayarımdan kalma bir anakart var. Satmayı düşünüyorum ama piyasasına baktığımda anakartın fiyatı 23k gözüküyor 4 sene önce 2k ya aldığım AM4 anakartın fiyatı neden bu kadar arttı. Biliyorsanız paylaşır mısınız. Ürün Gigabyte b450M S2H.
  2. B

Overcloactan sonra sistem açılmıyor

Anakarttaki pinlerden biosu sıfırladım düzeldi ty. Bu arada degault da 5 değil 3700 gözüküyor. Demek istediğini anlamadım.
  3. B

Overcloactan sonra sistem açılmıyor

Ryzrn 5 750üf işlemcim var biostan 3700 mhz den 4000 mhz ye çektim boot yaptıktan sonra sistem açılmadı, cpu led kırmızı dram sarı yanıyor, cpu yu mu kızarttım yoksa bios sıfırlarsam düzelir mi?
  4. B

Çözüldü✓ Ekran kartının PSIe girişinde kırık oluştu.

Yan kısım kırıldı, güç almasında sorun yok şuanda
  5. B

Çözüldü✓ Ekran kartının PSIe girişinde kırık oluştu.

Dün kargodan açtığım ve kurulumunu yaptığım ekran kartım PSIe girişini sokarken köşeden kırıldı. Daha önce birçok kez ekran kartı çıkartıp taktım ama ilk defa 2*6 soketli PSIe bi giriş kullandım, ancak normalden biraz daha güç kullanmam gerekti. Biraz araştırma yaptım ve soket tam oturmazsa...
  6. B

İlk defa bilgisayar topluyorum, bu sistem için tavsiyeleriniz nelerdir?

https://pcpartpicker.com/list/CGxWHW Dostum son kez şuna bakarak yorum yapabilir misin? Seçtiğim asıl anakart ve Psu altadır...
  7. B

Tavsiyen için çok sağol tekrar bi gözden geçirdim 5060ti'ı 5070 12g ile değiştirdim anakartı Asus B850 DDR5 ve işlemciyi ryzen 5 7500f, ramleri de lexar thor ddr5 yaptım...
  8. B

İlk bilgisayarımı topluyorum, seçtiğim hangi parçalar overkill ve hangi parçadan kısarak hangi parçaya yatırım yapabilirim onun tavsiyesini almak için bu başlığı açıyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Toplamayı planladığım sistem; Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 DDR4 4400...
Geri