Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim (19.499,00 TL) 1-3 arası Ölü piksel mevcut 3yıl GARANTILI QD-OLED MONİTÖR

Ben 2 yıl önce böyle ölü piksel olduğunu yazan bir monitör aldım. Satıcı yine aptek teknolojiydi. Monitör kutu hasarlıydı ve kesinlikle ölü piksel yoktu. Almayı düşünenler için bilgi açısından söylemek istedim. Ayrıca yorumlar da ölü piksel çıkmadığını söyleyen başka alıcılar da vardı.
  2. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Nzxt h6 ve h9 2025 kasalar da indirim güzel olur. Arctic xtender da güzel bir kasa.
  3. S

🔥İndirim 🔥 Nzxt H Series H9 Flow RGB kasa indirimi

Aslında ben senin kadar detaylı düşünmedim. Evga 3090 var. 450w güç çekiyor ve 80-85 derece arasında geziyor. Kasam da maxima v20. Sessizlik istiyorum. Argb ile işim yok. Bir de anakart bağlantılarını falan yaparken sıkış tıkış uğraşmak istemiyorum. Push pull anladığım kadarıyla radyatöre çift...
  4. S

Arctic xtender da incelemeni tavsiye ederim. 5 adet fan ile geliyor. Üstte 420mm radyatör desteği mevcut. Bende de maxima v20 var ve ben de senin gibi kasa bakınıyorum. h9 2025 rgb de amazon tedarik gecikmesinden siparişi iptal etti. şuan 10.066 TL den site de yine satışta. xtender ile h9 2025...
  5. S

Kasa işi zevk işi. İnsanın hoşuna ne giderse onu alır. Ben de geçenler de h9 flow rgb aldım. Amazon germany üzerinden 9900TL ye geldi. Gerçi henüz kargoya verilmedi. Büyük kasa olsun içinde rahat çalışayım ve sağlam bir şey olsun istedim. Konu da bahsi geçen kasa 9500 e bile inmişti. Anlamsız bir...
Geri