Hzini nasıl ayarlandığnı ben bulamadım. Dongle çıkıyor onu takıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun. Bağlantı kopması da yaşamadım ben şarjı vs gayet iyi gidiyor en son ne zaman şarja taktığmı hatırlamıyorum ve hala şarjı 66(ışıkları kapalı)
Denemekten zarar gelmez hocam uğraşırım dersen dene belki işini görür diyeceğim ama sistemin yokmuş. Arkadaşlarından rica etsen kartı denemek için belki o zaman karar verebilirsin.
Kötü olur. DDR 4 bir sisteme sahip olsam ram fiyatı düşene kadar sistemde sadece yükseletecek olursam psu m2 ya da ekran kartı olurdu. 10kya DDR 5 anakart ve işlemci alırsın. Ram için indirim kovalarsın.
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b650m-r/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-R
Hocam bu linki açınca direk gelir zaten versyon 3886 beta sürüm yazıyor. İster bunu indir ister tümünü göstere basıp sonu 81 ile biten beta olmayan sürümü kur. İkiside 16.6 mb
Expo açın soğutucunuz yeterlise pbo ayarlamaları yapabilirsiniz. Sam açın( yani resizebar). Cihpset ve bios güncelleyin. Meraktan soruyorum aynı anakartı kullanıyorum o işlemci yeterli mi diye araştıyordum. İşlemci tam yükte kaç wat çekiyor ve chipset kaç derecelerde. Yani yeterli mi o işlemciye...