Arama sonuçları: *

1. M

Laptop Adaptör Şarj Temassızlığı

Laptopumun şarj adaptöründe bir sorun var. Cihaz yalnızca adaptörü belirli açılarda konumlandırdığımda şarj oluyor. Sorunun büyük olasılıkla adaptörden laptopa giden kablo kısmında olduğunu düşünüyorum. ne yapabilirim? birkaç ay önce arkadaşım bir şey yapmıştı ve düzelmişti şimdi bilgisayarı...
  2. M

Laptop ekranındaki bu sorun nedir?

hiç temizlik malzemesi sıkılmadı üstüne zararlı olduğunu bildiğim için sadece mikrofiber kuru bez kullandım ben sadece yayılmasından korkuyorum şu an fark edilmiyor bile
  3. M

hayır hiç temizlemedim sadece kuru fiber bez tozlar için belki birkaç sefer servise gittiğinde onlar temizlemiştir
  4. M

sağ olun içimi rahatlattınız daha önce servisle çok sorun yaşadığım için servise göndermek istemiyordum
  5. M

aslında çok küçük bir noktada gözle görülmüyor dikkatli bakmazsan ve siyah ekranda olduğu için sadece yayılmıyorsa dert etmeyeceğim
  6. M

yayıldı mı peki?
  7. M

herhangi bir darbe almadı diye biliyorum fiber bezle kuru şekilde siliyorum her zaman yayılabilir mi bu?
  8. M

çok küçük boyutta sadece siyah ekranda beliren bir şey neden olabilir? yayılabilir mi? yazılımsal çözebilir miyim?
Geri