Arama sonuçları: *

1. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Fiyatların sırası karışmış benim hatam kusura bakmayın hava soğutucu 1.1k ssd 5k civarında hocam ayrıca gaming gecesi gibi indirim yapan başka firmalar biliyormusunuz vatanda falan oluyormu bu indirimler ? 1761813634 Ayrıca yurt dışından getirilmiş jelatinli kutu galax yada palit rtx 5080 alsam...
  2. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

hocam tekrardan selamlar böyle bir sistem topladım kasımda ve incehesap gaming geceleri parçaları almaya başlayacağım sizce bu sistem uygunmudur değişmem gereken bir parça varmıdır? 1761778131 ayrıca ekran kartında sahibinden yazmasının sebebi 50-52bin civarına sıfır jelatinli paket galax,pny...
  3. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Peki aklınızda bir hazır sistem yada önerebiliceğiniz parça/model varmı?
  4. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Peki hangi markalar ile değiştirmeliyim ayrıca sistem 100knın üzerine çıkmamalı.
  5. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Amd ekran kartı düşündüm ama renderde yapmam gerekli sadece oyun için olmicak hocam 1761681000 İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam 1761681056 Üstteki mesajlarda attığım hazır sistem iyi gibi 7800x3d 5080 birlikte olmazmı
  6. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam teşekkür ederim. gamegarajda bir sistem buldum https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/thundercore-7a/ bu nasıldır sizce alınır mı? donanım arşivi youtube kanalında inceleme videosuda var. Büyük ihtimalle son seçimim bu olucak 1761646576 Yanıtınız için teşekkür ederim...
  7. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

5080 hazır sistemler 100kdan başlıyor ve sistemin içindeki çoğu parçayı özelleştirmek gerekiyor sizin aklınızda bir model varmı ?
  8. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim ama tek tek toplamak gözümü korkutuyor kurulum işlerinden pek anlamıyorum bu attığım resimdeki hazır sistem 90bin TL'ye denk geliyor itopyadan sizce alınır mı?
  9. A

90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Selamlar ortalama 85-95 bin tl bütçem var oyun ve yazılım ile uğraşıyorum ve sistem toplamaktan pek anlamıyorum bu bütçeye 5080 sistem dizilirmi yada 5070 ti bu para için fazlamı düşünceleriniz nelerdir yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Geri