Arama sonuçları: *

1. rwoo.m10

Obs mikrofon ve video ses çıktısı alamıyorum

usb ile kullanıyorum ek olarak*
  2. rwoo.m10

Obs mikrofon ve video ses çıktısı alamıyorum

bilgisayarı formatlamadan önce bir problem olmadan kayıt alabiliyordum fakat format attıktan sonra obsden kayıt alamamaya başaldım ses fonksiyonları çalışmıyor kulaklığım mikrofon jax girişine bağlı olarak kullanıyorum çoğu yöntemi denedim fakat obsden değilde windowsdan kaynaklı olduğunu...
  3. rwoo.m10

Bilgisayar açıldığında ses gelmiyor

bilgisayarımda VB cable tarzı programlar yüklü kulaklığımda aux ile bağlı fakat bilgisayarı açtığımda windows 11 başlangıç sesi geliyor ondan sonra bütün ses kesiliyor ayarlardan sese gidip varsayılan olarak ayarlamam gerekiyor
  4. rwoo.m10

Wraith indirim kodu varmı ?

mirilva ve swar kalvyede 76tl düşürüyor kullanırsan onları kullabilirsin
  5. rwoo.m10

Ekran kartı fanlar dönmüyor

%90 ları görüyor yinede açılmıyor ama ısınmadansa psudan kaynaklı da olabileceğini düşünüyorum 1761802725 Kasam hazır sistem itopyadan almıştım daha 1 ay anca olmuştur yani sıcaklık 50 leri görüyordu açılmıyordu sonradan msi afterburnerdan elle açtım ama yine 5 dakika olmadan ekran gidip...
  6. rwoo.m10

Ekran kartı fanlar dönmüyor

Valorant oynarken bir anda ekran gitti (dp) başta neden anlamadım aç kapa yaptım fakat tekrar girmeye çalıştığımda yine aynısı oldu kasayı açıp baktığımda ekran kartının fanları dönmüyordu ekran kartı sıcaktan kapanıyordu bunun için ne yapabilirim
Geri