Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim MSI 23.8" 100 Hz 1 MS Monitör 2999₺

Markaya bakarak aldanmayın abi, aynı fiyata çok daha sağlam monitörler alınabilir. Düzeltme: (Daha gerçekçi olması adına aynı fiyat demeyeyim de 500 - 750₺ üzeri fiyata diyeyim)
  2. A

🔥İndirim Gamepower Sonic T80 2K 180hz IPS monitör 6999₺

Sağlam monitör ya, bu adamların mallarına bir ön yargı var ama ben lunis l20, aero ultra, ghasket elite gibi pek çok çevre biribimini kullanmış biri olarak sıkıntı yaşamadım. Alacak olan arkadaşlar da çok düşünmesinler. Online alışverişte sıfır ölü piksel garantisini başka yerlerde zor bulursunuz.
  3. A

Acer garantisi sorun çıkarır mı?

Çok uzun dönem Acer Aspire serisi bir laptop kullandım ve servislik bir durumu hiç olmadı. Ancak garantisi bitmeden windows sürümünü bile değiştirmemiştim ne olur ne olmaz diye onu hatırlıyorum. 8-9 yıl hiç ısınmadan götürdü
  4. A

Kasanın fanlarına reverse uygulaması yapılmıştır ne demek oluyor?

Bak, fanın üstünde gördüğün, tam göbekte yer alan fan motorunu sabitlemek için çerçeveden gelen plastik uzantılar var ya, bunların akvaryum kasada görüntü kirliliği yapmaması için fanın ters yönde takılması gerekir, ancak bu sefer de kasa dışarıdaki havayı içeri çekmek yerine içerideki havayı...
  5. A

BU SİSTEM SİZCE %10 İNDİRİMLE Alınır mı?

Biraz pahalı kaçıyor gibi geldi bana
Geri