Arama sonuçları: *

1. G

Iphone kulaklığını mikrofon ile kullanmak

Selamlar herkese. Iphone kulaklığımı rahat bir şekilde pc üzerinde kullanıyorum fakat mikrofon için aynısı geçerli değil. Biraz araştırdım ve bunun sadece çeviricilerle mümkün olduğunu öğrendim. Düzgün, çalışan çevirici bulmakta zorlandım. Herhangi bir öneriniz var mı?
  2. G

Sistemimi yükseltmek istiyorum, yazdığım ürünler herhangi bir sıkıntı yaşatır mı veya önerileriniz nedir?

1600AF nin performansı hakkında pek bir bilgim yok açıkcası hemen bakacağım.
  3. G

Sistemimi yükseltmek istiyorum, yazdığım ürünler herhangi bir sıkıntı yaşatır mı veya önerileriniz nedir?

Bütçem tam olarak bu söylediğim sistemler gibi açıkcası küçük oynamalar olabilir, 4000-4500TL civarı.
  4. G

Bu arada işlemci kısmında yanlış olmasın ryzen 5 2600 yapmayı düşünüyorum, teşekkürler.
  5. G

Selamlar dostlar. Bilgisayar özelliklerim: AMD Ryzen 3 1200 3.1-3.4Ghz MSI B350M Gaming Pro GSKILL 8GB RipjawsV DDR4 2400MHz WD 3.5'' 1TB SATA 3.0 7200Rpm MSI GeForce GTX1050 Gaming 2GB 500W PSU Sistem özelliklerim bunlar. Ekran kartını 1660ti, işlemciyi AMD Ryzen 5 2600 yapmayı ve ek olarak...
Geri