Arama sonuçları: *

1. N

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Istanbul Beylikdüzü
  2. N

Millenicom davet kodu alabilirim

bizim güncel kalmışlık
  3. N

Alınır mı?? Ryzen 5 7600X MSI 5060 Ti 16GB

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda kendime sistem alacağım ancak fiyat olarak 62k üstüne çıkmaya pek niyetli değilim birde taksit seçenekleri olursa sevinirim. SSD kısmı elimde olduğu için çok önemli değil, kasa da ise en azından üstüne 3.0 üstü bir adet USB girişi istiyorum. Kalan kısımda kule...
  4. N

🔥İndirim Samsung 2’Li kablosuz şarj Aleti 999TL

İhtiyacım yokken aldım ne yapacağım bilmiyorum 🫡
  5. N

❌İndirim Bitti! Philips Beard Trimmer 3000 Serisi ( 1.715 TL )

alınır mı acaba yoksa bu fiyat skalasında daha iyileri var mı
  6. N

Yardım 2 k bütçeye mouse ne almalıyım

hocam biraz daha üste çıkabilirim diyosan gerek yazılımı olsun gerek teknolojisi olsun mchose l7 ultra diye bir canavar var çok kral bir şey onu araştırabilirsin
  7. N

yok hocam ortalama bir ele sahipsen gayet ideal tutuşu var ve hafifliği çok iyi
  8. N

Sadece öneri olarak sunacağım piyasaya çok hakim değilim kendiminde severek kullandığım Ajazz AJ159PRO
  9. N

Çözüldü✓ Wifi Bağlantımda Kararsızlık var sorun ve çözümü hakkında fikrim yok

superonline 100 den türktelekom 1000 e geçtik hız olarak telefon üzerinden her ne kadar 900 950 görsemde youtube de instagramda video izlemekte zorlanıyorum eve router almak şart yada türktelekomdan çıkmak gerek
  10. N

Yardım Araç Kamerası Önerisi

eğer radar almaz isen girişide obd ye veya sigortaya bağlamazsan akü problemi çekmezsin ama radarında bir manası kalmaz 1768645084 radar modülü ekstra olarak birkaç adas sisteminide beraberinde getiriyor karşıdan gelen aracın hızını gösterebilme imkanı falanda oluyor tabi. Bütçeyi aşıyor ama...
  11. N

aküyü illa ki etkileyebiliyor etkilemez diyemem ama sınıfında enerji tüketimi olarak en iyi konumda sayılır tam hatırlamıyorum sınıfını ama çok az bir enerji tüketimi var 1768644628 araç kapalıyken kamerayı obd girişi veya sigortalara bağladığınızda radar sayesinde araç kapalıyken aracın...
  12. N

evet bu kamera ayrı olarakta radar kiti satılmakta eğer ihtiyaç duyarsanız alabilirsin
  13. N

N5 Dual alabilirsin bu devirde bence en iyi fp kamera yakın zamanda üstüne para koyabilirsen ekstra radar modülünüde satın alır aracının yanında dönen herhangi bir aktiviteyi araç kapalıyken kayıt alır
  14. N

Çözüldü✓ Klavye önerisi istiyorum bütçe 4.500

sessiz klavye istiyorum diyosan gasket serilerine bakabilirsin. gamepowerin gasket pro x var kendi kullandığı yağlı switchlerle geliyor anlık olarak kullanmaktayım yazılımı hariç herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım
  15. N

Android 15-20k arası telefon önerisi

Kankam tamda sana magic 8 lite alabilirsin diye yazacaktım; Yakın zamanda babama aldım bataryası olsun ekranı olsun sağlamlığı zaten en üst seviye daha üstünü görebileceğin bir telefon yok en son hepsiburada üzerinde 22k tl te kulaklık hediyesiyle geliyordu şuan değişti mi emin değilim Kamerası...
  16. N

Yardım Yağlı Switch Klavye Tercih Etmeli miyim?

Arkadaşlar selamlar 2 buçuk senedir kullandığım saber rgb red switch klavyemde son 2 aydır falan bazen 2 kere art arda bazende hiç basmama gibi yazı yazarken sıkıntı çıkartıyor bana bu durum çok canımı sıkmaya başladı bu durumun bana markaya güvenimi zedelemiyor aksine red switch sıkıntısı diye...
  17. N

🔥İndirim Spigen 20000 mAh Alüminyum Kasa 30W Powerbank 944 TL !

eyw kral yapıştırdık prime ile 844 e geldi bedava fiyat bugünde elimde amazon sağolsun
  18. N

Yardım HP Victus serisi laptopumda ekran ile sistemin ardı ardına gidip gelmesi sorunu.

garantin devam ediyorsa servis daha mantıklı ama özellikle o parçadan olduğunu belirt genelde format atıp gönderiyorlar 2. gönderişinde anakart değişimi yapıyorlar saçma sapan sorun devam ediyor hall sensor değişmediği için
  19. N

Yardım HP Victus serisi laptopumda ekran ile sistemin ardı ardına gidip gelmesi sorunu.

hall sensör reis victuslarda kronik değişmesi lazım o parçanın değiştirmem dersen sökebilirsin ama işlemcin belli bir watt değerine sabitlenir
  20. N

18 yaş altı kart önerisi

tami kullanabilirsin sanırım garantiye ait ve güzel cashback veriyor
Geri