Arama sonuçları: *

1. Mr_morgan.

Max 1000 TL Ye Eşofman Önerisi

maviden ve hm den eşofmanlar aldım ama ikiside solma yaptı aynı zamanlarda neyden dolayı yapıyor bilmiyorum ikiside çöp oldu bana 1k ya uzun süre götürecek kaliteli bir eşofman önerileriniz varmı psikolojim bozuldu artık
  2. Mr_morgan.

❌İndirim Bitti! Asus Dual RTX 5070 12 GB 43.679 TL Hepsiburada Satıcı

ne günlere kaldık 43k ya 5070 vay be rx6700xt mi 4 yıldır kullanıyorum bu gidişle bi 4 yıl daha kullanırız gibi
  3. Mr_morgan.

Çözüldü✓ Sürekli Bilgisayar Donuyor Masaüstündeyken Bile

bana kalırsa hepsini o sistemi sat rx6600 yada ço zorlarsan 6700xt sistem alırsın 2.el
  4. Mr_morgan.

Max 2000 TL Civarına Eşofman Önerisi

linki varmı
  5. Mr_morgan.

uzun süre bozulmadan rengi filan bozulmadan giymek için bakıyorum bu zamana kadar 1000 liraya filan alıyordum onlar bile hemen rengi filan soldu hep hocam
  6. Mr_morgan.

eşofman bakıyorum ama bulamadım kendime göre çok bir şey uzun süre beni idare edecek bir şey arıyorum paçası bol olmasın
  7. Mr_morgan.

2k Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi F/P

fps oyunları oynamıyorsa hz önemi yok renk performansı ve malzeme kalitesi açısından asus daha iyi
  8. Mr_morgan.

2k Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi F/P

bu ikisi arasında asus olanı alınmalı
  9. Mr_morgan.

Mpo'yu Kapatırsam Sorun Olur Mu?

github derken kayıt defterinden yapacaktım
  10. Mr_morgan.

Mpo'yu Kapatırsam Sorun Olur Mu?

Google Chrome da takılmalar yaşıyorum bunun için MPO kapatmam gerektiği yazıyor ama kapatınca sorun yaşayanlar varmış galiba kapatırsam bir sorun olur mu?
  11. Mr_morgan.

Çay Makinesi Önerisi

Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz?
  12. Mr_morgan.

Radeon RX 6700 XT 4 Defa Kod 22 ve Kod 31 Hatası

artık forum yerine yapay zeka kullanmam gerektiğini anladım böyle konularda
  13. Mr_morgan.

sorunu çözdüm 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum sorun vramlerin fazla ısınmasıymış kartın termal bakımları yapıldı 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum
  14. Mr_morgan.

Aoc Q27g4zr Vs Asus 27" Tuf Gamıng Vg27aql5a

Bu iki monitör arasında kaldım FPS oynamam bu yüzden yüksek Hz gerekmiyor benim için hikaye ve simülasyon oynuyorum daha çok hangisi daha iyidir
  15. Mr_morgan.

inanın çok denedim 26.3.1 ama çözülmüyor 6 kere yaptı bu sorunu nerdeyse 2 haftada istediğiniz kadar sorunsuz diyin ama cidden sorunlu yapay zeka vram arızası diyor driver ile çözülecek gibi değil herhalde artık
  16. Mr_morgan.

1 yıl oldu biteli garantisi olsa dediğinizi yapardım
  17. Mr_morgan.

eksik bir şey yoktu dediğin herşeyi zaten 5 kere yaptım 1 haftada bunu 5 kere tekrar etti sonuç 5070 geçicem zaten artık anlamı kalmadı
  18. Mr_morgan.

Hangi Marka 5070 Alınmalı

yani bakıyorum ama bir türlü karar veremedim soğutması güzel bir şey lazım bana
  19. Mr_morgan.

yok maalesef olmuyor takılmalarda var oyunlarda filan epeydir
  20. Mr_morgan.

5070 alıcam darboğaz yapmazsa taksit ile alacam ikinci el yanaşmam amd karta tövbe artık
Geri