Arama sonuçları: *

1. K

15-20k arasi ekran karti onerisi

tamamdir o zaman alana kadar fiyatlar ucmazsa 9060 xt almayi dusunucem
  2. K

onunda sistemi benimkine gore bir iki tik daaha iyi diye suana kadar birseyler alirkan onu dinleyer almistimda artik bu forumdanda gorusler alacagim
  3. K

İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz Anakart: Msi Mag Tomohawk b550 Güç Kaynağı: 700w bronz markasini bilmiyorum
  4. K

ayrica mesela 2. elde direkt karsima cikti 17k ya sapphire 9060xt nitro+ var marka cok fark eder mi? bir arkadas sapphire gibi markalara bakmamami soylemisti genelde asus gibi bilinen markalara bak demisti
  5. K

onceligim 0 bakmak ama bu modellerden duzgun temiz bir tane bulursam alabilrim
  6. K

Okul harcliklarimdan kalanlarla para biriktiriyorum 15-20k araliginda beni uzun sure goturebilecek bir ekran karti ariyorum
  7. K

4-5k arasi kablosuz kulaklık önerisi

Mchose V9 Pro modeli nasildir epey bir baktim ama x9 un beyaz rengini bulamadim rose redde sistemle renk uyumlu olmuyor buda beni buyuk ihtimalle ilerde rahatsiz eder
  8. K

kulak ustu olursa daha iyi olur
  9. K

Merhaba basliktaki gibi 4-5k arasi bir kablosuz kulaklik ariyorum simdiden cevaplariniz icin tessekurler
  10. K

Çözüldü✓ Monitörü Garanti kabul eder mi??

3 yıldır kullanmaktayım hiç bir iz yok en azından tamir olsun yeter
  11. K

Evet kabloda bir sıkıntı yok kabloyu çıkardığımda displayport no Signal yazması gereken ekrandada aynı şekilde siyah bir görüntü oluyordu güç kablosunu da değiştirerek denedim
  12. K

Merhabalar cuma günü monitörümde katmanlı bir görüntü oluşmaya başladı bir sonraki gün ise ekran açılıyor fakat tamamen siyah bir şekildeydi garantiye gönderdim herhangi bir darbe veya su teması olmadı garanti kapsamına girermi?
Geri