Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Hangi anakartı almak konusunda kararsızım

Biraz daha geniş açıyla fotoğraf atabilir misiniz, aynı kasa bende var anakart nasıl duruyor merak ettim almayı düşünüyorum
  2. B

Çözüldü✓ Hangi anakartı almak konusunda kararsızım

Hocam kasa lancool207 mi?
  3. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sizce Asus b850 max mı gigabyte b850 eagle mı alınır?
  4. B

Yardım Seduna Koltuk Alınır mı? Öneri.

5-6 senedir kullanıyorum ben çok memnunum arkadaki file vs kendini hiç salmadı, sadece benim eşşekliğimden bel dayama desteğini kırdım onu da ekstra minder ile çözüyorum. 191 100 kiloyum ben de.
  5. B

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Bende şu an QoA gimlet ve moondrop chu II var gimlet kablosu ile chu II kulaklıklarını birlikte kullanıyorum bu kulaklık sizce fark ettirir mi? eartiplerden dolayı bi kafam takıldı type-c modelini alıp telefonda da dac olmadan rahat kullanmayı düşünüyorum.
  6. B

Yardım Wraith'ten bir şey alınmaz mı ?

Ben geçen sene QoA Gimlet kulaklık almıştım, bir senenin sonunda sağ kulaktan az ses gelmeye başladı, yolladım wraithe geçen hafta pazartesi sıkıntıyı çözdüler dün de elime geri geldi. Teknik süreçleri hızlı ve şeffaf ilerliyor. En sancısız geçen süreç oldu benim adıma.
  7. B

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 20,4 bin TL

Hocam gem Hdr hem Sdrda 10 nit veriyor sıkıntısız, Ben altif kullanıyorum 200 nit sdr modundayken biraz sönük gelebiliyor ama hdra geçtiğimden beri parlaklık adına bir sıkıntı yaşamadım.
  8. B

Öneri Asus tuf a15 2023 4060 7735hs laptopumu kaça satabilirim

Önerilerin için teşekkür ederim, fatura mevcut aslında ama garanti olmadığı için çok bı önemi yok diye düşünüyorum, yazdığınız durumların farkındayım ve buna göre fiyatlandırma yaptığımı düşünüyorum 7-8 ay garantili cihazları 44ten listelerlerken 35ten koydum ben, daha önce bir kaç laptop daha...
  9. B

Öneri Asus tuf a15 2023 4060 7735hs laptopumu kaça satabilirim

Asus tuf a15 4060 140w 7735hs 16 ram 512 ssdye sahip laptopum var garantisi yok kutusu var, aldığımdan beri harici klavye ile kullandığım için kozmetik tarafında hiç bir sıkıntısı yok, sarı sitede yaklaşık 2 aydır listeli ve oradaki piyasanın fazla altına koymama rağmen teklif bile gelmiyor...
  10. B

En düşük konudaki fiyata satıldı.
  11. B

Hocam bir yeri düzeltmek istiyorum, son güncellemeden sonra SDR da da 10 bit 180 hz değer veriyor monitör.
  12. B

Yardım Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var

Bu parçayı monteledikten sonra denediniz mi hareket ettirmeyi?
  13. B

Samsung G50SF OLED Monitör Yenileme Hızı

Hocam 1 haftadır monitörü kullanıyorum, geldiği frimware sürümü ile 8 bit 180hz ya da 120 hz 10 bit kullanabiliyordum dp 1.2 olduğu için, arkadaşın yukarıda belirttiği güncellemeyi yaptıktan sonra monitör ayarlarında dp sürümüm 1.4e yükseldi ve 180hz 10 bit görüntü alabiliyorum şu an.
  14. B

Arctic Liquid freezer III pro 360 Sıfır üründe bakır boruda çizik mevcut

Ben de bir şey olacağını pek düşünmüyorum ama daha önce hiç sıfır bir soğutucu bloğunun böyle geldiğini görmemiştim, yaygın bir durum mu acaba biliginz var mı?
  15. B

Arctic Liquid freezer III pro 360 Sıfır üründe bakır boruda çizik mevcut

Amazon üzerinden Magic teknoloji firmasından aldığım bu gün itibari ile elime ulaşan soğutucunun bakır plakasında bu şekilde çizik mevcut, yakından incelediğimde bakırın üzerindeki texture'a uygun bir şekilde ilerliyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? İade mi istemeliyim yoksa bu şekilde kullanmam...
Geri