Arama sonuçları: *

1. pcsavaşçısı

G65b monitörüm için hdmi 2.1 kablo önerisi

Son araştırmalarım ve uygunluğa göre bugün itibariyle g65b modelini aldım. Laptobum hdmi 2.1 kabloyu destekliyor.Önereceğiniz bir kabloyla bu monitörün 2k da 240 hzini de kayıpsız deneyimlemek istiyorum.Önereceğiniz kablolara açığım
  2. pcsavaşçısı

15k bütçe ile yapılabilicek güncellemeler

geçmiş çıkış tarihli oyunlar/bir de eski nesilde olmayan ama dlss ve far gibi teknolojilerle yüksek fps deneyimi alabildiğim oyunlar
  3. pcsavaşçısı

🔥İndirim İyzico Bayram Alışverişine %25 İndirim İtopya'da da geçerli!

Bu indirim gaming gen de geçerli mi
  4. pcsavaşçısı

Nedendir hocam genelde testlerde yüksek ve medium ayarlarda 60+ fps alıyorum bunun yerine başka bir öneriniz var mı
  5. pcsavaşçısı

Totalde 15 k bütçe ile asus rog g16 4050 16gb ram versiyon laptobuma klavye monitör ve olabilirse ram bakıyorum Şu anki araştırmamda 2k çözünürlükte bir monitör bakıyorum ve g65b yi öğrenci indirimiyle 10 kya mantıklı buldum. Klavye içinde fun60max iyzico indirimi ile Ram içinde crucial 16x2...
  6. pcsavaşçısı

En uyguna playstation 5 slim nereden alınır?

Hocam Almanya düşünüyorum gitmişken güzel müzeleri de geziyim diyorum O zamana kadar ps5 ortalama 400 euro civarına geriler gibi o sayede tax free ile 360 euroya kapatıyım diye düşünüyorum(şu an mediamarkt.de de 450 euro)
  7. pcsavaşçısı

En uyguna playstation 5 slim nereden alınır?

Hocamlar soruda oldığu gibi yurt dışında hangi ülkeden en ucuza ps5 alabilirim? Ocak veya Şubat ayında yurt dışında bulunacağım gözüken ve gitmişken de alıp geliyim diyorum.Önerilerinize ve bilgilerinize ihityacım var.
  8. pcsavaşçısı

100 bin tl bütçe ile alınabilir en mantıklı set

Ya öncelikle kendisi s23te karar kıldı gibi malum prime indirimiyle 30 küsüre geliyor 256 gb versiyonu Laptop konusunda ise genellikle kodlama ve oyun üzerine olucak 1721586109 Çok teşekkür ederiz kendisi kamera ve genel sosyal medya uygulamalarını kullanıcağını söyledi depolama alanı konusunda...
  9. pcsavaşçısı

100 bin tl bütçe ile alınabilir en mantıklı set

100 tl bütçe ile laptop ve telefon alacağız sevgilim için.Bu sene kendisi fizik bölümünü kazandı ve okuyacağı bölüme uygun güzel bir set önerisi isteyeceğim sizden İlk olarak asus rog g16 4060 ve samsung s23 256 gb düşündük Önerilerinize açığız Bütçe tamamen dolmak zorunda değil sadece onu uzun...
  10. pcsavaşçısı

187K SAY Tercih Yapmalı Mıyım ?

Kıbrıs odtü yazabilirsin
  11. pcsavaşçısı

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Öyle yapıcam otobüse atladım molotoflarımo yaptım gidiyorum
  12. pcsavaşçısı

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Aynısını sevgilim için ben de yapıcam az daha 12 k yaptı mezun yazdı evini basıcam şimdi
  13. pcsavaşçısı

Crucial marka sodimm ram alınır mı

Crucial 16GB Ddr5 5200 Sodımm CL42 (16GBIT) Notebook Ram Bellek CT16G52C42S5 https://app.hb.biz/uhmGKEMQBQw5 Fiyatını diğer yerlere nazaran uygun olarak buldum 2 tane alıp 32 gb ram yapma hedefim var sizce orijinal midir emin olamadığım için soruyorum diğer bir sorum ise fiyatına değer mi...
  14. pcsavaşçısı

2 k bütçe ile nvme ssd önerir misiniz?

hocam ben de onu düşünüyorum ama aileme o bütçeye nasıl ikna ederim bilemiyorum
  15. pcsavaşçısı

hocam peki bütçeyi arttırsam 2400 civarına bulabilir miyim
  16. pcsavaşçısı

adata nın içinde dram olmadığı için çok önerilmiyor diye duymuştum.(ikisinde de yokmuş :) )
  17. pcsavaşçısı

Hocam peki bu bütçede daha iyi bir üün bulabilir miyim yoksa en iyisi bu mudur?
  18. pcsavaşçısı

hocam kioxia exceria serisi için düşünceniz nedir?
  19. pcsavaşçısı

2 k bütçe ile alabileceğim nvme ssd önerir misiniz? 1 tb olursa çok iyi olur.
  20. pcsavaşçısı

Pc şarja takınca internet yavaşlıyor

Laptobu şarja takınca internet 100 mbpsden 7 ye düşüyor çöüzümü sizce nedir? İnternete kablo ile bağlanıyorum.
Geri