Arama sonuçları: *

1. M

Yardım 2 k monitor Tavsiyesi

hem 32 hem 2 k duzgun fıyat ve ıs gorcek bı monıtor bulamadım
  2. M

bayadır 32 kullanıyorum sureklı oyun oynuyorum 24 ekran bana cok kucuk gelecektır
  3. M

32 olan ekranım twisted minds marka pek memnun kalmadım o yuzden hıc denemek ıstemıyorum yan ekran yapacam bunu dırek 2 k duzgun bı monıtor almak ıstıyorum
  4. M

7800x3d İşlemci Msi gaming oc 5070 ekran kartı sistemimde 1080 kullanıyodum suan 2 k monıtor almayı dusunuyorum ama anlamadıgım ıcın karar veremedım yorumlarınızı beklıyorum 1080 olan ekranım 32inç 2 k dada miinimum 27 dusunuyorum max butce 15
  5. M

Bilgisayar toplama cok acıl yardıma ıhtıyacım var

bugun kendım bılgısayarı topladım herseyı taktım monıtore ekran gelmıyor anakartta cpuda kırmızı ramda sarı ısık yanıyor yardımcı olabılcek varmı
  6. M

Yardım Kasa Sıvı Sogutma takma yardım

anakartım msi pro b650 m-p işlemci 7800x3d sıvı sogutma msi 360 a13 modelı ama sıvı sogutma ıslemcının vıda yerlerıne denk gelmıyo napmam lazım
  7. M

Yardım Kasa Sıvı Sogutma takma yardım

https://www.itopya.com/bitfenix-al118-850w-80-bronze-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-beyaz-kasa_u29687 elımde bu kasa var msı 360 sıvı sogutma var sıvı sogutmayı ustemı takmam mantıklı altamı acıl yardıma ıhtıyacım var
  8. M

AMD Ryzen 7 7800X3D Bu fiyata alınır mı

aynı satıcıdan aldım sıkıntısız geldı 1762724787 satıcı saglam gonderıyo skntı yok
  9. M

REZİL İTOPYA SORUMSUZLUĞU

iptal etmemizemedemi izin verilmez cuma gunu aradım kargoya vermedıysenız ıptal etcem kusura bakmayın dedım adamlar iptal edemeyim diye kargoyya verıldı gırdıler
  10. M

REZİL İTOPYA SORUMSUZLUĞU

Ben böyle lanet sıkıntılı bir firma görmedim 1 hafta oldu 1 tane boş kasayı kargoya veremedıler veremedikleri yetmiyormuş gibi birde iptal etmeyelim diye vermedikleri kargonun gecersiz barkodunu gırmısler siteye
  11. M

Trendyol 7800x3d almam lazım

https://www.trendyol.com/amd/ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-am5-96-mb-cache-120-w-islemci-tray-kutusuz-fansiz-p-771494855?boutiqueId=61&merchantId=108281 alabilirsin baska sıtelerde 500 tl daha uygun
  12. M

Yardım Modem Öneririmisiniz

çok teşekkur ederım baya genıs bı yazı hazırlamıssınız fıyatlarını kontrol edıp yazdıklarınıza gore bırını tercıh edecem eyvallah
  13. M

Yardım Modem Öneririmisiniz

75 mbps turknet kullanıyorum modemım cok eskı kaldı sorunlar yaşamaya başladım modem önerisi olcak varmı mumkunse kullanan kişiler aldıktan sonra pişman olmaycağım bişey almak istiyorum
  14. M

Yardım Kasaya ARGB Fan Alma

neden ? 1762255316 görsel ışıklandırmasını ıletırsenız cok ıyı olur
  15. M

hiçmi anlayan yok :D
  16. M

Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

dışarı çık hava al biraz
  17. M

bilgi sahibi birisi yardmcı olabılırmı
  18. M

ÇOK ACİL BU SİSTEM ALINIR MI İTOPYA İNDİRİM

yarın mesaı saatlerınde arayın bılgı alın ona gore sıparıs verın degısık bı sıte sabah sıparıs ıptal talebı olusturdum hala onaylamadılar ıptal etmek ıstersen senınkıde uzun surer
  19. M

Instagram Instagram'da Engel Atan Kişiyi Başka Bir Hesaptan Nasıl Takip Edilir?

o zaman yapcakbısey yok baska bı arkadasına actır sonra kendı telefonundan gırsende olur ama hesabı acan hesap baska olması lazım hıc olmazsa vpn le yenı hesap acmayı dene
  20. M

Instagram Instagram'da Engel Atan Kişiyi Başka Bir Hesaptan Nasıl Takip Edilir?

baska bı telefonda acarsanız sorun duzelcektır dırek o telefonda acılan hesaplarıda engellıyor otomatık
Geri