Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Büyük ihtimalle salı indirimine 3-4 hafta gireceğini sanmıyorum. Stok biterse bir daha gelmeme ihtimali de var.
  2. M

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Alın, aldırın. Kulaklık 274 gram, mikrofonu ise 8 gram; toplam ağırlığı 282 gram. Buna rağmen taktığınız anda ağırlığını unutuyorsunuz. Kafa bandındaki sünger ince değil; kalın, dolgun ve oldukça kaliteli. Maksimum ses seviyesi fazlasıyla yüksek. Yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri olarak...
  3. M

❌İndirim Bitti! Teknosa Ütü 7 TL 😍😍😍

Ülkedeki ithalatçılar zaten fiyatları gereksiz yere şişiriyor, birilerine saplama peşinde. Alın deneyin şansınızı fakat da bu kadar heyecan yapmanın da bir anlamı yok, bünyeye zarar.
  4. M

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Site açıldı şuan. Son 1 Adet gösteriyor.
  5. M

Hayırlı olsun. Bende aldım. Amazon yorumları çok olumlu büyük ihtimal memnun kalırız.
  6. M

Site tekrar çökmüş.
  7. M

274 gram ideal bence, kişiye göre değişir bu.
  8. M

Yorumlar ve incelemeler doğrultusunda, bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık.
  9. M

2000 altına düşürürler demiştim... ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş. https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2015-pro-5-modlu-24ms-kablosuz-7.1-gaming-oyuncu-kulakligi-beyaz
  10. M

🔥İndirim Lenovo Yoga Bluetooth Sessiz Mouse 771 TL

Çok pahalı. Trendyol'da 250 ₺ civarına satılan 500mahlık birçok sessiz mouse var.
  11. M

🔥İndirim Madame Coco Rosiers Akasya Ağacı Kesme Tahtası 656 TL

Türkiyede keriz çok, buna kanıp alan çok insan vardır.
  12. M

Baseus Bass Bs1 Nc Anc Bluetooth Kulaklık 999 ₺

Herkesin kulak yapısı aynı değil. Bende ağrı, acı vs. yapmadı.
  13. M

🔥İndirim Deri Kılıflı Araç Ön Cam Şemsiye Güneşlik 199 TL

Sorulan sorulara bak akıl alır gibi değil ahahahh. Marka model için uyumlu mu diye sormuşlar.
  14. M

2 metre yakınımdaki, en yüksek ayarda çalışan vantilatörün sesini %85'e kadar engelliyor. Nedense ANC'yi etkinleştirdikten yaklaşık 10 saniye sonra sağ kulaklıktaki anc kendiliğinden devre dışı kalıyor. Sizde de öyle mi ?
  15. M

Bugün teslim aldım, dengeli ses karakteri var, boğuk ses yok. mikrofonu da konuşma için yeterli. Fiyatına göre iyi yani. Yakınlık sensörü de varmış kulaktan çıkardığında duruyor taktığında çalıyor.
  16. M

Araç Süpürgesi 300 TL

Emiş gücü kötü denmiş.
  17. M

Öneri Sessiz Klavye Önerisi

3000'e sessiz mekanik klavye yok. Konu üzerine araştırırken denk geldim. Mecmonkey'de silent peach v3ler yeniden stoklara gelmiş. 70 li veya 90lı alıp geri kalan paraya modlu hotswap klavye alırsan sessiz klavye olmuş olur...
  18. M

Yemeksepeti Market 4 Adet Magnum 57 TL (İlk Sipariş)

Kampanya devam ediyor mu ?
Geri