Arama sonuçları: *

1. G

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Ohhh bugun geliyor pembiş kulaklığım 💅💅
  2. G

Yardım AULA F87 PRO VS F75 HANGİSİ

Bende ikisi arasında kaldım aula f87 pro tercih ettim yaklaşık 1 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum on numara klavye tavsiye ederim.
  3. G

Aula f87 pro vs Aula F75

Aula f87 pro kullanıyorum şuan on numara klavye gayet güzel.
  4. G

hayırlı olsun şimdiden. Güzel günlerde kullanın.
  5. G

hiç düşünme hocam yapıştır pembeyi
  6. G

Araya haftasonu girdiğinden benimkide pazartesi salı gibi gelecek sanırım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Pembiş pembiş takılacağız.
  7. G

Çok saolun hocam tesekkurler. Rengi dusundugumden daha hos duruyor. Kulakliktan memnunmusunuz peki hala?
  8. G

Evet ama hazır alınca uyacağı da belli değil. Kendi rengide hoş aslında belki hiç almam bende off çok kararsızım ya umarım içime siner. Rica etsem bir kaç profilden fotosunu yükleyebilir misiniz tekrar?
  9. G

bende temudaki linklerden birisi alacağım artık
  10. G

Saolun hocam. Türkiye içerisinde satışını bulabilir miyim peki bu ürünlerin internette çıkmadı pek arattığımda
  11. G

taamam çok saolun. Yeniyim bu forum işlerinde o yüzden gereksiz yere rahatsız ettiysem ksr bakmayın konuyu ve sizi
  12. G

onları gördüm saolun fakat bazı ürünler bitmiş sanırım ulaşamadım bazısına
  13. G

Arkadaşlar rose red rengini sipariş vermiştim ama yinede bi kılıf almak istiyorum. Konu sahibi cloud 2-3 pedlerine yakın olduğunu söylemiş ölçülerin ama fazla bu konularda bilgili değilim kusura bakmayın ama şu linkteki ürün uygun mudur? Rica etsem yardımcı olur musunuz...
  14. G

Hocam bende rose red renginden geçtim şimdi siparişi. Umarım rengini severim. Çok sırıtır mı ondan korkuyorum.
Geri